Χίος, Παρασκευή 7 Αυγούστου

Παραμονή του Μιχάλη Μπελέγρη, στη θέση του Προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής ζητούν τα μέλη της

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 28/02/2017 - 19:20

Με ομόφωνη απόφαση τους τα μέλη της Λιμενικής επιτροπής, ζητούν από τον Δήμαρχο Χίου, εν όψει των επικείμενων αλλαγών στις Διοικήσεις των Δημοτικών οργανισμών, την παραμονή του Μιχάλη Μπελέγρη στη θέση του Προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής. Οπως επισημαίνουν, θεωρούν ότι το έργο που έχει παραχθεί, η σύνθεση των απόψεων που επιτυγχάνει καθώς και το σχεδιαζόμενο έργο, που πρέπει υλοποιηθεί, επιβάλλουν την παραμονή του στο ίδιο πόστο.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 07/08/2020 - 06:27

Ένα ταχύπλοο σκάφος κατάφερε να ξεφύγει χθες από την συνεχή φύλαξη των θαλασσίων συνόρων από το Λιμενικό Σώμα και να φτάσει στις 6,30 μ.μ. στην παραλία μπροστά στο Δημαρχείο του Βροντάδου. Οι επιβάτες όμως δεν ήταν μετανάστες – πρόσφυγες αλλά Τούρκοι υπήκοοι, εύποροι με τις οικογένειες τους, που δήλωσαν αμέσως ότι ζητούν πολιτικό άσυλο στη χώρα μας , επειδή δεν μπορούν να αντέξουν το καθεστώς Ερντογάν.

Οι 22 συνολικά Τούρκοι, μεταξύ των οποίων 10 παιδιά οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο. Τους επιβλήθηκε ατομικά πρόστιμο 5000 ευρώ για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα από χώρα που πλήττεται από κορωνοϊό, ενώ ένας Τούρκος και ένας Αφγανός υπήκοος υποδείχθηκαν από τους ίδιους ως διακινητές τους.

Από το Λιμεναρχείο, μετά τις σχετικές ανακρίσεις οι ζητούντες άσυλο και οι διακινητές παραδώθηκαν  στην Αστυνομία η οποία τους οδήγησε στην Δομή Απομόνωσης της Λευκωνιάς απ' όπου συνεργείο του ΕΟΔΥ θα τους πάρει δείγματα για κορωνοϊό.