Χίος, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Πριν το πετάξεις σκέψου

Τετ, 15/04/2015 - 17:55

Το προσωπικό του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι Χίου, που υπάγεται στη ΔΗΚΕΧ, σε συνεργασία  με τον Πρόεδρο Κερμπάτσο και τα υπόλοιπα μέλη  της  Διοίκησης υλοποιεί την ακόλουθη,  ανθρωπιστική δράση:

Πριν το πετάξεις σκέψου το συνάνθρωπό σου που το χρειάζεται.

Αν χρειάζεστε είδη ένδυσης, υπόδησης, κλινοσκεπάσματα & παιχνίδια σας περιμένουμε κάθε Παρασκευή 12:00 έως 14:30, στο παλαιό Δημαρχείο Καμποχώρων (Χαλκειός Χίος).

Αν κάποιοι συνάνθρωποί μας έχουν είδη σε καλή κατάσταση που δεν τα χρειάζονται πλέον και επιθυμούν να ενισχύσουν τη δράση μας, παρακαλούμε ας επικοινωνήσουν μαζί μας.

Πληροφορίες καθημερινά πρωινές και μεσημβρινές ώρες
στο: 2271078358
Αριέττα Γιακούμα
Γεωργία Ζενιώδη
Μαρία Ρουσάκη
Ελένη Κοντογιάννη

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 15:02

Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της ειδικής μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής, ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ  Α. Μιχαηλίδης έθεσε το  θέμα της αναγνώρισης των τίτλων σπουδών των ομογενειακών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που λειτουργούν στην Κωνσταντινούπολη.

Ο βουλευτής ενημέρωσε την Επιτροπή για το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι απόφοιτοι των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατά την διαδικασία της αναγνώρισής τους στην Ελλάδα. Τονίστηκε η μεγάλη σημασία που έχει για την ομογένεια της Κωνσταντινούπολης η απρόσκοπτη και άμεση αναγνώριση των τίτλων αυτών στην Ελλάδα.

Ο Α. Μιχαηλίδης διατύπωσε την πρόταση για την δημιουργία ειδικής διακομματικής ομάδας εντός της Επιτροπής η οποία θα μελετήσει το όλο ζήτημα, θα διαβουλευτεί με τους ενδιαφερόμενους και θα διατυπώσει εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος πρόταση για νομοθετική και οριστική λύση του ζητήματος

Η πρόταση έγινε καταρχήν δεκτή από τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Αναστασιάδη και αναμένεται η επεξεργασία του ζητήματος αυτού το προσεχές διάστημα.