Σ.Ντομάτας: Ο σχεδιασμός για τη Δασκαλόπετρα αποτελεί προτεραιότητα για μας

«Γιατί ο κ.Νύκτας 36 χρόνια αυτοδιοικητικός δεν έκανε τίποτα»; Αναρωτήθηκε ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 24/02/2022 - 14:26

Την άμεση αντίδραση του Αντιδημάρχου Ομηρούπολης Σιδερή Ντομάτα προκάλεσε η παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου της «Συμμαχίας Αξιών» Νίκου Νύκτα, αναφορικά με την έλλειψη σχεδιασμού και οράματος της Δημοτικής Αρχής για την Δασκαλόπετρα.

Σύμφωνα με τον κ. Ντομάτα, η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη διαθέτει και όραμα και σχεδιασμό ενώ ειδικότερα για το συγκεκριμένο έργο τόνισε ότι υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα ως προς την σύμβαση για τη Δασκαλόπετρα, χωρίς όμως ποτέ να έχει εγκαταλειφτεί την υλοποίηση του έργου.

«Έχουμε σε προτεραιότητα το έργο και για να γίνει γρηγορότερα αποφασίσαμε να σπάσουμε τη μελέτη σε κομμάτια και να εστιάσουμε στο κτήριο της Δασκαλόπετρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Ντομάτας υπογράμμισε ότι τα τελευταία δυο χρόνια έχουν γίνει πολλά στην περιοχή, όπως η μελέτη για το παραλιακό μέτωπο, οι ασφαλτοστρώσεις, ο δεύτερος παιδικός σταθμός Βροντάδου, επεμβάσεις στα σχολεία κ.α.

«Δεν βρήκαμε ούτε μια μελέτη για τα παραπάνω. Αν ο κ. Νύκτας στα 36 χρόνια που ασχολείται με τα κοινά, και μάλιστα από θέσεις ευθύνης, είχε έστω προχωρήσει μια μελέτη θα ήταν όλα πιο εύκολα», τόνισε ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης.

 

o_shediasmos_gia_daskalopetra_apotelei_proteraiotita_mas

Σχετικά Άρθρα