Στις ακριτικές Οινούσσες ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Χρίστος Λιάπης

Πέμ, 13/08/2020 - 21:04

Τις ακριτικές Οινούσσες επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Χρίστος Λιάπης, την Πέμπτη 13 Αυγούστου, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στις μονάδες του ΚΕΘΕΑ Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, στον νομό της Χίου.

Μετά τη συνάντηση του με τον Δήμαρχο Οινουσσών, Γιώργο Δανιήλ, στο Δημαρχείο του νησιού, ο Δρ. Λιάπης δήλωσε: «Επισκέπτομαι τις Οινούσσες ως Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, στέλνοντας έμπρακτο μήνυμα τιμής, συμπαράστασης και φυσικής παρουσίας κοντά στους ακρίτες του Αιγαίου μας οι οποίοι δοκιμάζονται από τις πολλαπλές πιέσεις και τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνει η γεωγραφία και η εθνική και βιο-κοινωνική συγκυρία.

Ως φορείς της Πολιτείας οφείλουμε να είμαστε και θα είμαστε δίπλα τους. Πληροφορούμενος από τον Υπεύθυνο της Μονάδας μας στο ΚΕΘΕΑ της Χίου, Νικόλαο Κουκιά, πως προσφέρουμε υπηρεσίες απεξάρτησης και σε ωφελούμενους εξ Οινουσσών και τις οικογένειες τους, έσπευσα να επισκεφθώ αυτό το ακριτικό νησί και τον Δήμαρχο του, σε μια κίνηση εθνικού και κοινωνικού συμβολισμού αλλά και ουσίας, καθώς επεξεργαζόμαστε με τις αρμόδιες αρχές τρόπους που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη διασύνδεση και την προσβασιμότητα των δομών μας με το ευαίσθητο αυτό νησιωτικό σύμπλεγμα».

Σχετικά Άρθρα