Συγκέντρωση για τα νέα ασφαλιστικά για το Θόλος

Δευ, 12/12/2022 - 12:19

Με ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε συγκέντρωση, στις 12.30 μ.μ. την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, εν' όψει της εκδίκασης των νέων ασφαλιστικών κατά του Δήμου Χίου για το επίμαχο οικόπεδο στο Θόλος, στο οποίο προβλέπεται η κατασκευή της νέας δομής προσφύγων και μεταναστών.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της επιτροπής αναφέρονται τα ακόλουθα:

"Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου εκδικάζεται η 4η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για την υπερδομή - φυλακή στο Θόλο, με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης και του υπουργού της , Χιώτη βουλευτή κ. ΜΑΤαράκη, που εφαρμόζουν τις πολιτικές της ΕΕ με το αζημίωτο σε " εθνικούς" εργολάβους και παρατρεχάμενους.

Παρόλο που η κυβέρνηση και ο ίδιος έχασαν και τις τρεις προηγούμενες, επιμένουν στην καταστροφή του νησιού και στον εγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών στα νησιά μας , την ώρα που ο Ερντογάν απειλεί να βομβαρδίσει με πυραύλους μέχρι και την Αθήνα.

Δεν έχουν αντιληφθεί ότι ομόθυμα η Χίος έχει εναντιωθεί στους σχεδιασμούς της καταστροφής της; Τι δεν καταλαβαίνουν από την απάντηση την έλαβαν στο Αίπος, την ημέρα των Θεοφανίων και όποτε άλλοτε χρειάστηκε; Για άλλη μια φορά, λοιπόν, θα ακούσουν το «μόλων λαβέ» όποτε και εάν χρειαστεί. Η Χίος της ιστορίας, του πολιτισμού και του ανθρωπισμού θα είναι και πάλι παρούσα για να ακυρώσει τους σχεδιασμούς τους.

Θα είμαστε και πάλι εκεί και στα δικαστήρια και στο Θόλος και παντού.

Θα παίρνουν την ίδια απάντηση κάθε φορά που ανοίγουν τις κερκόπορτες, εμείς θα φυλάμε Θερμοπύλες στο όνομα του νησιού μας και όλων των ανθρώπων.

Δεν θα περάσουν!

Καλούμε τους Χιώτες, τους μαζικούς και συνδικαλιστικούς φορείς του νησιού σε κινητοποίηση, μαζί με τους οικισμούς και τα τοπικά συμβούλια, έξω από τα δικαστήρια την Τετάρτη 14/12 στις 12:30".

Σχετικά Άρθρα