Χίος, Παρασκευή 7 Αυγούστου

Συγκέντρωση του ΣΕΣΝΟΧ για την καταβολή δεδουλευμένων των εργαζομένων στο Σκυλίτσειο

Δευ, 25/06/2018 - 20:16
Μικρή συμμετοχή ακόμα και για τις δυνατότητες του ΠΑΜΕ

Δυναμιτίζεται το κλίμα στο Νοσοκομείο, σε σχέση με Δικαστική απόφαση που αποδίδει δεδουλευμένα στους εργαζόμενους και που για το λόγο αυτό δεσμεύτηκαν λογαριασμοί του Σκυλίτσειου.

Όπως αναμένονταν η Διοίκηση του Νοσοκομείου άσκησε ένδικα μέσα ανακοπής και αναστολής, κάτι που προκαλεί νέα αντίδραση του ΣΕΣΝΟΧ που στις 7.30 π.μ. αύριο θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το γραφείο της Διοικητού.

Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω ανακοίνωση του ΣΕΣΝΟΧ:

"Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Μετά την απαράδεκτη και κατάπτυστη απόφαση της  διοικήτριας και των διορισμένων μελών του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Χίου από την συγκυβέρνηση ΖΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να προβούν σε ανακοπή και αναστολή της απόφασης διευθέτησης της πληρωμής των τόκων που μας οφείλονται, το Δ.Σ του ΣΕΣΝΟΧ καλεί τα μέλη του σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο 26/06/2018 και ώρα 7.30 π.μ. έξω από το χώρο του διοικητηρίου του Νοσοκομείου, προκειμένου να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας και να απαιτήσουμε την εδώ και τώρα  απόδοση των χρημάτων μας από τα δεδουλευμένα μεροκάματά μας.

Διεκδικούμε τους κόπους μας.  Διεκδικούμε τον τίμιο ιδρώτα μας. Δεν επαιτούμε, μας οφείλει η πολιτεία και ζητάμε την άμεση απόδοση τους.

Κανείς   να μην λείψει από αυτή τη μάχη."        

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                         Η Γραμματέας

Λαμπαδοχυτός Ιωάννης                                                         Κουβαρά Ολυμπία

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση του Συνδυασμού Σύμπραξη Δημιουργίας
Παρ, 07/08/2020 - 18:21

Όταν ένα ανιδιοτελές και αυθόρμητο κάλεσμα  προς άξιους  και εργατικούς δημοτικούς συμβούλους για κοινή δράση και δημιουργικό έργο, μια ενωτική προσπάθεια ώστε κάθε μέρα, οι Χιώτισσες και οι Χιώτες  να βλέπουν κάτι νέο, όμορφο και λειτουργικό που θα αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς τους, ορίζεται αποστασία, αυτό λέγεται ξεκάθαρη προσπάθεια για διχόνοια του λαού εις βάρος του λαού.

 

Ο Δήμαρχος  Σταμάτης Κάρμαντζης και η δημοτική αρχή- συνεχίζουν αποφασιστικά και δυναμικά   για το κοινό συμφέρον  και για ένα εντελώς διαφορετικό αύριο της Χίου μας  και των πολιτών. Βλέπουν μόνο μπροστά ενωτικά και παραγωγικά, γιατί εν τέλει μόνο αυτό ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας.