Χίος, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

Συγκέντρωση του ΣΕΣΝΟΧ για την καταβολή δεδουλευμένων των εργαζομένων στο Σκυλίτσειο

Δευ, 25/06/2018 - 20:16
Μικρή συμμετοχή ακόμα και για τις δυνατότητες του ΠΑΜΕ

Δυναμιτίζεται το κλίμα στο Νοσοκομείο, σε σχέση με Δικαστική απόφαση που αποδίδει δεδουλευμένα στους εργαζόμενους και που για το λόγο αυτό δεσμεύτηκαν λογαριασμοί του Σκυλίτσειου.

Όπως αναμένονταν η Διοίκηση του Νοσοκομείου άσκησε ένδικα μέσα ανακοπής και αναστολής, κάτι που προκαλεί νέα αντίδραση του ΣΕΣΝΟΧ που στις 7.30 π.μ. αύριο θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το γραφείο της Διοικητού.

Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω ανακοίνωση του ΣΕΣΝΟΧ:

"Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Μετά την απαράδεκτη και κατάπτυστη απόφαση της  διοικήτριας και των διορισμένων μελών του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Χίου από την συγκυβέρνηση ΖΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να προβούν σε ανακοπή και αναστολή της απόφασης διευθέτησης της πληρωμής των τόκων που μας οφείλονται, το Δ.Σ του ΣΕΣΝΟΧ καλεί τα μέλη του σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο 26/06/2018 και ώρα 7.30 π.μ. έξω από το χώρο του διοικητηρίου του Νοσοκομείου, προκειμένου να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας και να απαιτήσουμε την εδώ και τώρα  απόδοση των χρημάτων μας από τα δεδουλευμένα μεροκάματά μας.

Διεκδικούμε τους κόπους μας.  Διεκδικούμε τον τίμιο ιδρώτα μας. Δεν επαιτούμε, μας οφείλει η πολιτεία και ζητάμε την άμεση απόδοση τους.

Κανείς   να μην λείψει από αυτή τη μάχη."        

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                         Η Γραμματέας

Λαμπαδοχυτός Ιωάννης                                                         Κουβαρά Ολυμπία

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 12/11/2019 - 19:29

Είναι τεράστια καταλαμβάνοντας 1,5 στρέμμα. Είναι ορατή από πολύ μακριά και από όλες της πλευρές αν και ο Δήμαρχος Γιώργης Δανιήλ ξεκαθαρίζει, ότι τον ενδιαφέρει κυρίως να την βλέπει η… Αθήνα, εκείνη ντε που επιμένει ότι οι Οινούσσες πρέπει να έχουν ΦΠΑ 24% και να στελεχώνονται με Καθηγητές τον... Νοέμβριο.

Αναφερόμαστε στην μεγάλη πέτρινη σημαία των Οινουσσών, την οποία και θα παρουσιάσουμε αύριο σε σχετικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Μερικές λεπτομέρειες που έχουν σημασία. Η πρωτοβουλία ήταν συλλογική και αυθόρμητη. Συμμετείχαν δεκάδες, κυρίως νέοι καθώς ο λόφος δεν είναι προσβάσιμος, παρά μόνο με οχήματα 4χ4. Χρειάστηκε να κουβαληθούν χιλιάδες πέτρες, να τσιμεντωθούν, για να κρατηθούν από την βροχή και να βαφτούν.