Συνάντηση των Λιμενικών με τον Αντιπεριφερειάρχη

Πέμ, 03/10/2019 - 07:17

Μετά από πρωτοβουλία της Ε.Π.Λ.Σ. ΧΙΟΥ ΣΑΜΟΥ  πραγματοποιήθηκε την 27-09-2019 συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνο.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Ένωσης Λιμενικών υπαλλήλων, «Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους, με αποκορύφωμα αυτό του μεταναστευτικού και την σοβαρή υποστελέχωση των Υπηρεσιών και τέθηκε το αίτημά μας για αύξηση των οργανικών θέσεων και ενίσχυση των Λιμενικών Αρχών Χίου και Σάμου ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Από την πλευρά του ο κος ΜΠΟΥΓΔΑΝΟΣ άκουσε προσεχτικά τις θέσεις μας, αναγνωρίζοντας το έργο, το δέος, το αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού που επιδεικνύουν καθημερινά τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο μεταναστευτικό-προσφυγικό φαινόμενο που πλήττει τα νησιά μας και τόνισε την αναγκαιότητα την οποία και εκείνος διακρίνει για άμεση ενίσχυση του προσωπικού των Λιμενικών Αρχών.

Η Ένωση με τη σειρά της ευχαρίστησε τον κο Αντιπεριφερειάρχη για την εποικοδομητική αυτή συνάντηση, του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα και συμφωνήθηκε από κοινού η συνεργασία και αλληλεγγύη για το καλό των συναδέλφων!!!

Σχετικά Άρθρα