Χίος, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου

Θα είμαστε Δημοτική αρχή όλων

Μ. Βουρνούς, υποψήφιος Δήμαρχος
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 20/05/2014 - 15:50

Την ευχαρίστηση του προς τους πολίτες, για την ψήφο τους στον πρώτο γύρο των εκλογών, εξέφρασε σήμερα με δήλωση του ο υποψ. Δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς.  Με αέρα νικητή, παρά το γεγονός ότι η παράταξη του κέρδισε τη δεύτερη θέση,  με μικρή όμως διαφορά από τον Συνδυασμό  Λαμπρινούδη, αναφέρθηκε κυρίως στο αύριο, με αέρα νικητή στον δεύτερο γύρο, σημειώνοντας ότι θα συνεργαστεί με όλους τους Προέδρους των Ενοτήτων, ανεξαρτήτου παρατάξεως ,ότι θα συνεχίσει τα έργα του Δήμου, ότι θα δώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο  ουσιαστικές αρμοδιότητες, καλώντας τους δημότες να διαβάσουν ηλεκτρονικά το πρόγραμμα του.


 

 

Ανακοίνωση του ΦΤΧ
Τρί, 28/01/2020 - 20:50

Ο Φορέας Τουρισμού Χίου από την σύσταση του, έθεσε πρωταρχικό του στόχο την συνεργασία με ένα στέλεχος του τουρισμού, για να αναλάβει, να βοηθήσει και να προωθήσει την υλοποίηση των  στόχων του ΦΤΧ.

 Σε αυτή μας την προσπάθεια ανταποκρίθηκε άμεσα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρης, βάση των προσόντων που έχει θέσει ο ΦΤΧ (job description).
 

Με την ενέργεια αυτή και έχοντας αγαστή συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ.Νύκτας και το τμήμα τουρισμού της ΠΕ Χίου, ευελπιστούμε ότι η στρατηγική κι οι στόχοι που έχει χαράξει ο ΦΤΧ θα υλοποιηθούν το ταχύτερο δυνατόν.

 

Με εκτίμηση,

Αυγουστής Νεαμονίτης                                              Συράκης Ιωάννης

Πρόεδρος Φορέα Τουρισμού Χίου                          Γενικός Γραμματέας Φορέα Τουρισμού Χίου