Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

τ.Πρόεδρος ΝΠΔΔ:"Στην διοίκηση πρέπει να υπάρχει συνέχεια για να αποφευχθούν τα προβλήματα"

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 05/02/2020 - 14:41

Οι καταγγελίες που έγιναν για την κατάσταση στο Ιωνικό Κολυμβητήριο… έφτασαν και στα αυτιά του, όπως ανέφερε, ο πρώην πρόεδρος του Νίκος Λαμπρινούδης που τόνισε ότι όλη την προηγούμενη πενταετία η προηγούμενη δημοτική αρχή αντιμετώπιζε κάθε πρόβλημα που παρουσιαζόταν.

«Όταν αναλάβαμε ήρθε η προηγούμενη διοίκηση και μας ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν και το πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε», ανέφερε ο κ. Λαμπρινούδης, συμπληρώνοντας ότι από την παρούσα διοίκηση της νέας δημοτικής αρχής  κανείς δεν ζήτησε ενημέρωση.

«Δεν ήρθε κάνεις να ενημερωθεί για τα προβλήματα που τυχόν υπήρχαν, αλλά ούτε και να συζητήσει μαζί μας», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος του ΝΠΔΔ, που τόνισε ότι εκτός όλων των άλλων το «κλειδί» για την σωστή λειτουργία των δομών είναι η συνεργασία της διοίκησης με τους εργαζόμενους.

«Οι πρόεδροι και οι διοικήσεις περνούν και αλλάζουν, αλλά οι εργαζόμενοι μένουν εκεί και οφείλουμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους», υπογράμμισε ο Νίκος Λαμπρινούδης.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 18:07
Ν. Μηταράκης

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, θα μεταβεί στη Χίο, όπου και θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού.

Συγκεκριμένα, στις 12.00, ο κ. Μηταράκης θα επισκεφθεί τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, όπου και θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου,  Παντελή Μπουγδάνο.

Στη συνέχεια στην 1.00 μ. θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Χίου,  Σταμάτη Κάρμαντζη, η οποία θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο του νησιού. Μετά το πέρας της, ο κ. Μηταράκης θα κάνει δηλώσεις στα παρευρισκόμενα μέσα ενημέρωσης.