Χίος, Δευτέρα 20 Αυγούστου

Τρία χρόνια μόνο ψέματα

Ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα για το προσφυγικό
Τετ, 25/04/2018 - 06:13
μακέτα επιτροπής

Πιστεύουν στα ανοικτά σύνορα, στο ανοικτό κάλεσμα προς όλη την υφήλιο και θέλουν το Αιγαίο θάλασσα της ειρήνης .

Εννοούν εκατοντάδες πνιγμένους, όλη την Ευρώπη φρούριο και τα ακριτικά νησιά της Ελλάδας, ουσιαστικά ΕΚΤΟΣ Ευρώπης και ΕΚΤΟΣ Ελληνικής επικράτειας.

Μιλάνε για εθνική κυριαρχία .

Εννοούν λευκή πετσέτα παράδοσης στις Τουρκικές ορέξεις, απόλυτη ομηρεία των νησιών και παράδοση της διαχείρισης της κεντρικής εξουσίας στην ‘Υπατη Αρμοστεία και τις ΜΚΟ.

Μιλάνε για ακραία στοιχεία και καταστάσεις .

Εννοούν μετανάστες σε ακραία απόγνωση λόγω του εγκλωβισμού που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει και πρωτόγνωρα ακραίες συνθήκες για τους νησιώτες.

Μιλάνε για αποσυμφόρηση των νησιών . ( Βίτσας 23-3-2018: μείωση πληθυσμού στη ΒΙΑΛ σε ένα μήνα κατά 50-60%)

Εννοούν, σταδιακή αντικατάσταση του ΝΤΟΠΙΟΥ πληθυσμού, στο προσεχές διάστημα.

Μιλάνε για σεβασμό στους ακρίτες των νησιών .

Δεν διστάζουν, μιας και δεν έχουν άλλα επιχειρήματα, να χαρακτηρίσουν ως ακροδεξιούς όλους τους κατοίκους της Λέσβου, όπως είχαν κάνει στο παρελθόν και για τους κατοίκους της Χίου, της Σάμου και της Κω, αλλά και όποιους δεν συμφωνούν με την προπαγάνδα τους και τις επικίνδυνες ιδεοληψίες τους.

Μιλάνε για αποδοχή στις αποφάσεις της δικαιοσύνης .

ΔΕΝ θέλουν να τηρήσουν ούτε τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, του ακρογωνιαίου λίθου του Ελληνικού Συστήματος Δικαστικού Ελέγχου.

Εξαγγέλλουν ανάπτυξη και οργανώνουν ειδικό Συνέδριο στο Βόρειο Αιγαίο .

Εννοούν πλήρη οικονομική καταστροφή, αύξηση του ΦΠΑ στο 24% αρχίζοντας από τα μαρτυρικά Ψαρά, απώλεια κοινωνικής συνοχής, συμπλοκές, ΜΑΤ και παγίωση της ανασφάλειας. Μετατρέπουν τα ακριτικά νησιά σε σύγχρονα Ellis islands.

Τρία χρόνια και .....ΜΟΝΟ ψέματα. Δυστυχώς έχουν αποδειχθεί επικίνδυνα ψέματα.

ΠΑΓΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Σχετικά Άρθρα

Τη Δευτέρα στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV
Κυρ, 19/08/2018 - 11:02

Τι κάνει σήμερα  ο Αντώνης Κοτσακάς; Πώς βλέπει την αυριανή έξοδο από τα μνημόνια; Τι θα αλλάξει στην καθημερινότητα των πολιτών; Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Χίο τα τελευταία τρία χρόνια; Πόσο αισιόδοξος είναι για το μέλλον; Εχασε ή κέρδισε η Αριστερά από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ; Πώς βλέπει την αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας ; Οι δημοσκοπήσεις λένε την αλήθεια; Είναι μερικά από τα πολλά ερωτήματα του Δημήτρη Φρεζούλη που θα κληθεί να απαντήσει ο πρώην υπουργός Αντώνης Κοτσακάς στην εκπομπή «Η επικαιρότητα με άλλο μάτι» της «Αλήθεια TV» που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα στις 8.00 μ.μ. και στις 12 τα μεσάνυχτα αλλά και σε επανάληψη στις 4.00 μ.μ. της Τρίτης.