
Συνεδρίασε σήμερα το πρωϊ, πρώτη φορά με τη νέα σύνθεσή της, η Λιμενική Επιτροπή. Ο νέος Πρόεδρος Μιχάλης Μπελέγρης, φάνηκε σεμνός, με πνεύμα συναίνεσης στη συζήτηση αλλά και νέες θέσεις, που εισάγουν άλλη νοοτροπία στα τοπικά μας πράγματα, όπως για παράδειγμα οι μικροί ρυθμοί έργων, όπου από τον νέο Πρόεδρο έγινε σαφές, πως τίποτα δεν θα προχωρά μέχρι την αδειοδότησή του, κάτι που έγινε και με το θέμα των υπολοίπων πεζοδρομίων της Προκυμαίας.
Με τη σειρά του καλή επιτυχία ευχήθηκε ο απερχόμενος Δήμαρχος και μέλος της Λιμενικής Επιτροπής Πολύδωρος Λαμπρινούδης, θυμίζοντας το έργο της θητείας του και αποτιμώντας το ως θετικό. Ξεκαθάρισε δε ότι έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει το νέο διοικητικό συμβούλιο στο έργο του.
Ομως με το "καλημέρα" η συνεδρίαση ανέδειξε την διαφορά νοοτροπίας, μεταξύ παλιάς και νέας Δημοτικής αρχής, όταν ο απερχόμενος Πρόεδρος και μέλος της πλέον Πολύδωρος Λαμπρινούδης, ζήτησε να επικαιροποιηθεί η μελέτη κατασκευής πεζοδρομίων, μπροστά στα καταστήματα Βορείως και Νοτίως του λιμανιού.
Για να προχωρήσει το έργο, είπε ο νέος Πρόεδρος Μιχάλης Μπελέγρης, ως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η απόκτηση όλων των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων.
Αν πάμε έτσι έργα δεν θα γίνουν ποτέ, σχολίασε ο πρώην Δήμαρχος για να πάρει την απάντηση, ότι στη φιλοσοφία της νέας Δημοτικής Αρχής, είναι ότι μέχρι τώρα περπατούσαμε ανάποδα, συνεπώς στο εξής πρώτα θα ολοκληρώνονται οι μελέτες και μετά θα εκτελούνται τα έργα.
Αρα επί του προκειμένου, η απόφαση που πάρθηκε είναι να μείνουν τα πεζοδρόμια ως έχουν




































