Χίος, Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Ζητούν στάθμευση στον πρώην Μαιευτήριο

Δευ, 01/07/2019 - 20:08

Με αφορμή το οξυμένο πρόβλημα στάθμευσης οι Ποδηλάτες Χίου, οι φίλοι του πεζού και άλλοι φορείς ζητούν από το Δ.Σ. του Νοσοκομείου τα παρακάτω με επιστολή τους.

"Κύρια Διοικήτρια

Κυρίες και Κύριοι του Δ.Σ.

Όπως γνωρίζετε ως πολίτες Χίου, η κατάσταση από πλευράς στάθμευσης στους καθέτους δρόμους της Προκυμαίας λόγω παράνομης στάθμευσης δικύκλων, εγκυμονεί κινδύνους ατυχημάτων, εμποδίζει την ομαλή διέλευση αυτοκινήτων και δεν επιτρέπει την διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής.

            Τα πιο πάνω θα θεραπευθούν σε σημαντικό βαθμό και πιθανά εξ ολοκλήρου, αν διαθέσετε τον αργούντα χώρο σας στο βόρειο τμήμα του πρώην Μαιευτηρίου (οδό Κοκκάλη) ως χώρο προσωρινής στάθμευσης δικύκλων ή Ι.Χ. αυτοκινήτων, μέχρις ότου δημιουργηθεί στα ανατολικά της οδού Κλ. Νεννητούση ανάλογος πολύ μεγαλύτερος χώρος που θα λύσει εξ ολοκλήρου το πρόβλημα της στάθμευσης πλησίον του Κεντρικού Λιμένα.

Ως Φορείς και Πολίτες αναμένομε την ικανοποίηση του αιτήματος".

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 20/01/2020 - 22:49

Μετά από 8 χρόνια δικαστικής περιπέτειας, με απόφαση του 5μελούς Εφετείου κακουργημάτων Μυτιλήνης αθωώθηκε και ο Λογιστής Νεκτάριος Μένεγας, για την υπόθεση πτωχεύσεως της φαρμακαποθήκης, που μετά από πολλές περιπέτειες ως γνωστόν οδηγήθηκε σε κλείσιμο.

Έτσι μετά από αρκετή ταλαιπωρία αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη αυτή απόφαση