Το "Αρτιον" επιμένει Ελλάδα

Τρί, 27/05/2014 - 19:20

Ο Σύλλογος «ΑΡΤΙΟΝ» σε συνεργασία με τη ΝΕΡΙΤ, θα επιμεληθεί την προβολή της Χίου στην εκπομπή «Επιμένουμε Ελλάδα», η οποία θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το studio της εκπομπής, τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 1-3μμ.

 

Ο υπεύθυνος του τομέα πολιτιστικού τουρισμού του «ΑΡΤΙΟΝ» κ. Θωμάς Καραμουσλής θα «ξεναγήσει» τους τηλεθεατές στα αξιοθέατα του νησιού, ενώ ευγενώς προσφερόμενοι, οι μουσικοί Νικόλας Καραολάνης (βιολί, τραγούδι) και Νίκος Παγκράτης (λαούτο), θα προσφέρουν ένα σύντομο μουσικό χιώτικο ταξίδι στους τηλεθεατές.

 

Η μαστίχα και τα προïόντα του νησιού μας θα είναι επίσης «παρόντα» στο «Επιμένουμε Ελλάδα», με τη συνδρομή του μέλους μας και Προέδρου του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής κας Μαρίας Μπρη και του Σ. Κωνσταντουλάκη.

 

Παρακαλούμε όσους παραγωγούς προσφέρονται να διαθέσουν μικρή ποσότητα προïόντων τους, για την καλύτερη και αντιπροσωπευτικότερη προβολή της χιώτικης γαστρονομίας, να τα συγκεντρώσουν στο κατάστημα “Άρωμα καφέ” (Απλωταριάς 6 κα Μαρία Τσαμπαρλή), το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, ώστε να μεταφερθούν έγκαιρα με την εταιρία “Ερμής “ στην εκπομπή. Επίσης, όσοι έχουν τη δυνατότητα παρακαλούνται να τα αποστείλουν κατευθείαν στην εκπομπή, μετά από συνεννόηση με την Βάσω Κριτάκη (τηλ. 6937214208), που έχει και την ευθύνη της συμμετοχής στην εκπομπή.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

 

        Η Πρόεδρος                              Η Γραμματέας

 

       Βάσω Κριτάκη                             Πελαγία Κοντού