Χίος, Παρασκευή 17 Αυγούστου

Διήμερο εκδηλώσεων στο Ομήρειο από τον "Γ. Βούρο"

Δευ, 16/04/2018 - 13:19

Τις καθιερωμένες ετήσιες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις του θα πραγματοποιήσει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ομήρειο ο  Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδίων Χίου « Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ» .

Αναλυτικά το Σάββατο 21 Απριλίου στις  8:00 μ. μ.  Θα παρουσιαστεί μουσικοχορευτική παράσταση από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου με τίτλο: «Από τον κύκλο της ζωής»

Την Κυριακή 22 Απριλίου την ίδια ώρα  θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί, μουσική και τραγούδια από τα χορευτικά τμήματα του «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΥΡΟΥ».

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΣΤΕΛΙΑΡΟ
Παρ, 17/08/2018 - 09:37
Η «Βραδιά μνήμης» στο λιμανάκι της Αγ. Ερμιόνης είναι αφιερωμένη στον ιεροψάλτη Νικόλαο Στέλιαρο

Η κυριακάτικη «Βραδιά Μνήμης» στο λιμανάκι της Αγ. Ερμιόνης είναι αφιερωμένη στον θυμιανούση σπουδαίο ιεροψάλτη Νικόλαο Στέλιαρο
   Ο τίτλος του είναι Άρχων Μουσικολογιότατος Διδάσκαλος Βυζαντινής Μουσικής και έχει πολλές  διακρίσεις και βραβεύσεις στο ενεργητικό του ακόμα και από τον Πατριάρχη…
   Μέσα από μια συνέντευξη στον Δημήτρη Φρεζούλη, στα πλαίσια της εκπομπής «Ανθρώπινες Διαδρομές» της «Αλήθεια TV», παρακολουθούμε το ξεκίνημά του, τη συνέχεια, την εξέλιξη και την κορύφωσή του στην Αμερική.
   Την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 8.30 το βράδυ, στο λιμανάκι, με ελεύθερη είσοδο.
   Το βράδυ του Σαββάτου 18/8/ ο σύλλογος "ΑΓΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ" διοργανώνει γιορτή σαρδέλας στο ομώνυμο λιμανάκι με λαϊκή ορχήστρα.