Χίος, Πέμπτη 21 Μαρτίου

Ενας... Πρίγκιπας στο Ομήρειο

Τετ, 02/01/2019 - 18:01

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Χίου διοργανώνει το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στις 11.00 π.μ. στο Ομήρειο προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ο Μικρός Πρίγκιπας», βασισμένη στο κλασικό αριστούργημα του Antoine de Saint-Exupery. Μία ταινία με διαχρονικά μηνύματα για μικρούς και μεγάλους.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με προαιρετική εισφορά. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για τις ανάγκες του ΕΕΕΕΚ Χίου (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης)

Η προβολή της ταινίας είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας FEELGOOD ENTERTAINMENT και του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/03/2019 - 16:15

Οπως ενημερώνει ο  Σύλλογος "ΜΑΣΤΙΧΑ" στα πλαίσια των στόχων του που είναι η διατήρηση και η προώθηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της Χίου, αποδέχθηκε με χαρά πρόσκληση της ομάδας έκδοσης και τουρισμού ARAB WORLD TOURS του τουριστικού οδηγού "101 THINGS TO SEE & DO IN CHIOS" (101 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ & ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΧΙΟ), να ταξιδέψει στο εξωτικό Μπαχρέιν τη χώρα των μαργαριταριων.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης εκεί θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει προϊόντα με μαστίχα από τα Mastiha Shop - Mediterra SA & Kottatis products, Χιώτικες παραδοσιακές στολές προσφορά του Μορφωτικού συνδέσμου Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη "ο Φάρος", μουσικές επιλογές Γιώργος

Ζηρριάς (Υπεύθυνος χορευτικής ομάδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/ Τοπικής Διοίκησης Χίου (International Police Association) και παράλληλα θα διανείμει φυλλάδια τουριστικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

 

Ο Σύλλογος "ΜΑΣΤΙΧΑ" θα εκπροσωπηθεί από την Πρόεδρο  Άννα Κλαδιά και ένα μέλος.

Θερμές ευχαριστίες στις αεροπορικές εταιρείες AEGEAN AIRLINES & GULF AIR (GOLD STAR

AVIATION)