Το "ευχαριστώ" των Καρδαμύλων

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 26/04/2022 - 21:55

Ο πρόεδρος πάτερ Γεώργιος Γεώργαλος, και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Λουκία Κόφινα, Χρήστος Μιχαλιός της Παναγίας Υπαπαντής Άνω Καρδαμύλων, ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό Τομέα Δ.Ε. Καρδαμύλων, την κ. Δώρα Σαββοπούλου που στάθηκε δίπλα μας, ώστε να πραγματοποιηθεί ο καφές μας που έγινε στις 26/4/2022 σε ένα όμορφο ανοιξιάτικο πρωινό στην πλατεία των Άνω Καρδαμύλων μετά το έθιμο του καψίματος του Ιούδα.

Όπως κάθε χρόνο αναβιώνουν οι ενορίες του Αγίου Λουκά και της Χωριοπαναγιάς, ενισχύοντας μας με δημιουργία προϊόντων bazzar από την κ. Ελένη Τσιριά Καλαμάρη. Μέρος των εσόδων επί των πωλήσεων δόθηκαν για της ανάγκες της εκκλησίας μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Χίου και νυν Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Π. Μπουγδάνο, αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί ο Πολιτιστικός Τομέας της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων και η Ενοριακή Επιτροπή της Παναγίας Υπαπαντής την κ. Ελένη Τσιριά Καλαμάρης που πάντα ενισχύει ότι της έχουμε ζητήσει.

Χριστός Ανέστη!Χρόνια πολλά με υγεία! 

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Σχετικά Άρθρα