"Χάνσελ και Γκρέτελ" την Κυριακή στα Καρδάμυλα, τη Δευτέρα στον Καστρομηνά

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 07/07/2014 - 13:27

Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ μετά την πολύ επιτυχημένη παράσταση "Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ" που επισκέφθηκε την πόλη σας, έρχεται τώρα με καινούργιο έργο, το αριστουργηματικό παραμύθι των Αδερφών ΓΚΡΙΜ "ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ", όπου τη σκηνοθεσία του έργου έχει κάνει ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ!
Η διασκευή έγινε από τους ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ & ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΟΥΚΟΥΤΣΕΛΗ που φιλοδοξούν να περάσουν το μήνυμα στα παιδιά, ότι στην πάλη ενάντια στο κακό η μεγαλύτερη άμυνα είναι η δύναμη της οικογένειας. 
Υπάρχει βέβαια η μάγισσα που προσελκύει τα παιδιά στο ζαχαρωτό σπίτι για να τα φάει, όμως εδώ η μάγισσα έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε όμορφη γυναίκα! Κι αυτό γιατί το κακό στη πραγματική ζωή έχει την ικανότητα να μεταμφιέζεται σε κάτι όμορφο και ελκυστικό . Επίσης ο πιστός γάτος της μάγισσας που είναι το κωμικό στοιχείο του έργου, παλεύει συνεχώς μέσα του με τη συνείδησή του.
Τα υπέροχα αδελφάκια ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ, αθώα άλλα έξυπνα, με ένα πολύ ισχυρό δεσμό μεταξύ τους και με τη διαρκή θέληση να στηρίξουν το χήρο πατέρα τους, δεν καταφέρνουν να τον προστατέψουν από τα μάγια της σατανικής αλλά και γοητευτικής μάγισσας.
 Η παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ έχει τη βασική πεποίθηση ότι τα δυνατά μηνύματα που πρέπει να διδάσκονται στα παιδιά μέσω της παιδικής παράστασης, είναι πιο αποτελεσματικά όταν η παράσταση έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και όχι στείρα διδακτικό. Τα παιδιά πρέπει να χαίρονται και να διασκεδάζουν και ταυτόχρονα έντεχνα να περνούν μέσα τους οι μεγάλες αξίες που πρέπει να τα συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή.
 Επιμένουμε στην αυστηρή επιλογή και εκπαίδευση των κατάλληλων ηθοποιών που μπορούν να αποδώσουν τέλεια τους ρόλους τους και την υψηλή αισθητική της παράστασης. Εγγύηση για αυτό είναι οι παρακάτω συντελεστές:
Σκηνοθεσία ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ (για 8η χρονιά στο παιδικό θέαμα), 
Μουσική του πολύ αγαπητού ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗ
Το ενδυματολογικό μέρος ανέλαβε, ειδικά για αυτή την παράσταση ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ, που μέσω της ενασχόλησής του με το θέατρο αποδείχθηκε σπουδαίος καλλιτέχνης. 
Τις χορογραφίες έκανε η, πολλά υποσχόμενη, νέα χορογράφος, ΜΟΝΙΚΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.
Τηλέφωνα για πληροφορίες: 6973.056635-6944.283935.
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ, ώρα παράστασης: 9:00 μ.μ & ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ- ΚΑΣΤΡΟΜΗΝΑ" ώρα παράστασης: 9:15 μ.μ
Προπωλούνται εισιτήρια στο βιβλιοπωλείο ΠΥΞΙΔΑ
ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο.Γ.Α.

Σχετικά Άρθρα