Χίος, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου

«Η ερωμένη του Κυρίου Μπράουν και άλλα διηγήματα»

Τετ, 26/07/2017 - 19:29

Η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου «Κοραής», στα πλαίσια της δράσης της Λογοτεχνικές Εσπερίδες, Γνωριμία με νέους Χιώτες συγγραφείς, διοργανώνει την πρώτη θερινή Λογοτεχνική Εσπερίδα παρουσιάζοντας το βιβλίο του Ανδρέα Ροδάκη «Η ερωμένη του Κυρίου Μπράουν και άλλα διηγήματα» από τις Εκδόσεις αλφα πι.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης «Κοραής» το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 και ώρα 8.30μ.μ. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Δημήτρης Μιωτέρης, δημοσιογράφος, η Γεωργία Χούλη, εκπαιδευτικός και πρόεδρος του «Φάρου» Βαρβασίου, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η Χρυσάνθη Δημητρούλη, καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας.  Την παρουσίαση θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης Κώστας Μερούσης. 

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 26/01/2020 - 18:57

Στο πλαίσιο εορτασμού της Θυμιανούσικης Μόστρας και Καρναβαλιού 2020 ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Θυμιανών ξεκινά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Τούτες οι μέρες το ΄χουνε…!» ,το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στις 7.00 μ.μ. στο Ομήρειο.

Δρώμενα, χοροί και τραγούδια της Αποκριάς από το Βόρειο Αιγαίο και τις Κυκλάδες μέχρι τη Μακεδονία και τη Μικρά Ασία θα παρουσιαστούν επί σκηνής από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου σε ένα πρόγραμμα ξεχωριστό, διονυσιακό και άκρως απολαυστικό!

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τους ήχους τους οι μουσικοί από τη Νάουσα, Νίκος Ψαθάς, Δημήτρης Παζαρέντσης, Πασχάλης και Χρήστος Καρβουνάρης

και από τη Χίο οι αδελφοί Αυγουστίδη.