Χίος, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Η εξωστρέφεια της Βιβλιοθήκης θα συνεχιστεί

Προ των πυλών διαχειριστικός έλεγχος για την προηγούμενη χρήση;
Πέμ, 02/04/2015 - 11:32

Η εξωστρέφεια της Βιβλιοθήκης «Κοραής» θα εξακολουθήσει να υπάρχει, με ένα παράλληλο άνοιγμα προς διάφορες περιοχές του πλανήτη, όπου υπάρχουν και υπήρχαν Χιώτικες παροικίες, δήλωσε στο alithia.gr λίγο πριν αναλάβει τα άμισθα καθήκοντά του ο νέος Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της, Μανώλης Στάθης.

Πέρα από τα παραπάνω σημείωσε ότι ανάμεσα σε εκείνα που προέχουν είναι η συντήρηση του υλικού της, ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεών της και η επέκτασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητηθεί από το Υπουργείο Παιδείας διαχειριστικός έλεγχος, ώστε πριν αναλάβει το νέο Εφορευτικό Συμβούλιο να έχει προσδιοριστεί το οικονομικό τοπίο (οφειλές προς τρίτους) και να υπάρχει η βάση δεδομένων που θα επιτρέψει τον όποιο προγραμματισμό δράσεων.

Σχετικά Άρθρα

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από τις 12.30 το μεσημέρι έως τις 7.00 το απόγευμα
Πέμ, 05/12/2019 - 09:40

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καρδαμύλων σας περιμένει να επισκεφθείτε το χωριό του  Αι-Βασίλη την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από τις 12.30 το μεσημέρι έως τις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικού Σχολείο Καρδαμύλων. Στα περίπτερα που λειτουργούν περιμένουν πολλές εκπλήξεις μικρούς και μεγάλους