Η Μαρίνα Σάττι live στη Χίο

Η γνωστή καλλιτέχνης θα έρθει μέσω του P.O.P. music tour της για μία ζωντανή μουσική εμφάνιση στο Φαναράκι
Κυρ, 16/06/2024 - 09:30

Pop, mainstream και ethnic, σαγηνευτική, αισθησιακή αλλά και τρυφερή, κυρίαρχη και λαμπερή, η Μαρίνα Σάττι εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision με το ΖARI της, ξεσηκώνοντας το κοινό εντός και εκτός της χώρας, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να μεταφέρει σε κάθε σκηνή αυτό το καλοκαίρι ένα δυναμικό live.

Η Μαρίνα θα πραγματοποιήσει το μουσικό της P.O.P Tour σε πάρα πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Κροατία, την Κύρπο, την Ισπανία, την Ελβετία, την Κωνσταντινούπολη καθώς και στην Αθήνα τη Θεσσαλονίκη και πολλά ελληνικά νησιά, ανάμεσα σε αυτά και η Χίος.

Ο χιώτης στην καταγωγή Mike Σταθάκης, παραγωγός και ιδιοκτήτης της μουσικής εταιρείας Mad House Records και manager της Μαρίνας, φέρνει την πανευρωπαϊκά γνωστή καλλιτέχνη και μέλος της δισκογραφικής του, στις 13 Ιουλίου στο νησί μας. Η καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στο Φαναράκι στο κεντρικό λιμάνι της Χίου.

Οι πύλες θα ανοίξουν στις 7 το απόγευμα, ενώ η έναρξη του live θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ.
 
Η Μαρίνα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Κάθε χρόνο φέρνει και μια νέα πρόταση στη μουσική της, μέσα από ένα χαρμάνι αναφορών, επιρροών και επιλογών που ξαφνιάζουν και ανανεώνουν διαρκώς τη σχέση της με το κοινό. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο μίνι άλμπουμ της με τίτλο P.O.P, μια εξωστρεφής συλλογή 100% ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic & παραδοσιακούς ήχους, έξυπνους και ατακαδόρικους στίχους, καθώς και πολλές εκπλήξεις, όπως μόνο η ίδια ξέρει να κάνει με κάθε δισκογραφική της δουλειά.

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια της συναυλίας κοστίζουν:

• 10€ το Early bird

• 15€ το General Admission

Η προπώληση τους θα γίνεται στο κατάστημα Πυξίδα.

Σχετικά Άρθρα