Χίος, Παρασκευή 17 Αυγούστου

Η ποίηση και η... Λαγκάδα είναι μια πόρτα

Κυρ, 18/03/2018 - 18:16
Ποίηση στη Λαγκάδα

Ο Προοδευτικός Όμιλος Λαγκάδας, παρουσιάζει το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στις 7:00 μ.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα Λαγκάδας, αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στον ποιητή της Θάλασσας Νίκο Καββαδία από τον Φιλόλογο Γιάννη Κουγιούλη, και οι χορωδίες «Ηχοχρώματα» Π. Ο. Λαγκάδας και Π. Ε. Ο. Συκιάδας θα τραγουδήσουν μελοποιημένη ποίηση.

Επίσης για την υλοποίηση της εκδήλωσης, η κινητή Βιβλιοθήκη Χίου «Κοραής» θα βρίσκεται στη Λαγκάδα, ενώ η Ανατολή Βροχαρίδου, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Π.Ε.Χίου  θα διαβάσει παραμύθια και ποιήματα στα παιδιά.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί πολύ τον Πρόεδρο της Βιβλιοθήκης Κοραής Γ. Μερούση και τα μέλη του Δ.Σ.,  καθώς και την Διευθύντρια Άννα Χαζίρη  για την θετικότατη ανταπόκριση τους στο κάλεσμά του.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΣΤΕΛΙΑΡΟ
Παρ, 17/08/2018 - 09:37
Η «Βραδιά μνήμης» στο λιμανάκι της Αγ. Ερμιόνης είναι αφιερωμένη στον ιεροψάλτη Νικόλαο Στέλιαρο

Η κυριακάτικη «Βραδιά Μνήμης» στο λιμανάκι της Αγ. Ερμιόνης είναι αφιερωμένη στον θυμιανούση σπουδαίο ιεροψάλτη Νικόλαο Στέλιαρο
   Ο τίτλος του είναι Άρχων Μουσικολογιότατος Διδάσκαλος Βυζαντινής Μουσικής και έχει πολλές  διακρίσεις και βραβεύσεις στο ενεργητικό του ακόμα και από τον Πατριάρχη…
   Μέσα από μια συνέντευξη στον Δημήτρη Φρεζούλη, στα πλαίσια της εκπομπής «Ανθρώπινες Διαδρομές» της «Αλήθεια TV», παρακολουθούμε το ξεκίνημά του, τη συνέχεια, την εξέλιξη και την κορύφωσή του στην Αμερική.
   Την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 8.30 το βράδυ, στο λιμανάκι, με ελεύθερη είσοδο.
   Το βράδυ του Σαββάτου 18/8/ ο σύλλογος "ΑΓΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ" διοργανώνει γιορτή σαρδέλας στο ομώνυμο λιμανάκι με λαϊκή ορχήστρα.