Καλοκαιρινό Φεστιβάλ στη Β. Χίο

Παρ, 09/06/2023 - 20:43

Πρώτο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ της Βόρειας Χίου θα γίνει 14-15 και 16 Ιουλίου 2023.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου:

«Πρόκειται για ένα τριήμερο που έρχεται να χαρίσει σε όλους αξέχαστες στιγμες δράσης και διασκέδασης με κεντρικό σημείο αναφοράς του Φεστιβάλ τα Λιμνιά της Βολισσού όπου θα στηθούν εκθεσιακά περίπτερα και σταντ με χειροποίητα είδη, είδη δώρων και τουριστικά, τρόφιμα-ποτά, street food, σύλλογοι και πολλά άλλα..

Μεγάλο μέρος των περιπτέρων θα κατέχουν τα Auto Moto παρουσιάζοντας στους επισκέπτες τα νέα μοντέλα που θα παρέχεται και η δυνατότητα των TEST RIDE.

To φεστιβάλ θα πλαισιώσουν πάρα πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους: Αθλητικό Bootcamp, επίδειξη μόδας, χορευτικά show, θεατρικά, εκθέσεις φωτογραφίας, διαγωνισμός ψαρέματος, Dj Set, μουσικά συγκροτήματα, Auto & Motor Show κ.α.

Οι δράσεις καθώς και όλα τα δρώμενα θα εξαπλωθούν σε όλα μέρη της Βολισσού όπως Πλατεία, Πύθωνας, Κάστρο, Λήμνος, Λευκάθια, Αγ. Μαρκέλλα.

Ολοι οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν την τελευταίο ημέρα δηλαδή την Κυριακή στις 10.00 σε ένα φαντασμαγορικό γεγονός που θα φωτίσει όλο το Λιμάνι με τα Water Floating Lanterns τα επιπλέοντα φαναράκια τα οποία θα μπορούν να αγοράσουν και να περάσουν την ζωγραφιά ή το μήνυμα τους πάνω ως μια ευχή προς την γιορτή της προστάτιδας Αγίας Μαρκέλλας που θα είναι σε μία εβδομάδα.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα φαναράκια το τριήμερο καθώς και από πολλές άλλες δράσεις του Φεστιβάλ θα πάνε προς φιλανθρωπικους σκοπούς.

Την διοργάνωση του Φεστιβάλ έχει η Art Line Advertising σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βολισσού ο "Όμηρος".

Το φεστιβάλ τέλη υπό την αιγίδα και στήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου».
 

 

Σχετικά Άρθρα