Χίος, Παρασκευή 17 Αυγούστου

«Κουμπάρας» από το «Αρτιον» για το Λύρειο ίδρυμα

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 10/08/2018 - 15:23

Σε μια «ανοικτή» μουσική πρόβα , στο «Μπεντέμι» προσκαλεί ο σύλλογος «Αρτιον», τους φίλους του το βράδυ της Κυριακής.

«Το μουσικό σχήμα του Μάνου Χαλιορή, αλλά και μέλη του «Αρτιον», θα τραγουδήσουμε για όλους τους φίλους μας, από τους οποίους θα δεχτούμε κριτική αλλά και συμμετοχή στην παρέα μας», δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου Βάσω Κριτάκη.

Παράλληλα το ίδιο μουσικό σχήμα ξεκινά, από την Δευτέρα εμφανίσεις στο ξενοδοχείο ERYTHA, όπου στον χώρο της γκαλερί θα εκτίθενται δημιουργίες των μελών του.

«Θα έχουμε ένα κουμπαρά, τα χρήματα του οποίου θα διατεθούν στους πυρόπληκτους και κυρίως στο Λύρειο Ίδρυμα, που καταστράφηκε από την πυρκαγιά στην Αττική», τόνισε η κ.Κριτάκη.

koymparas_apo_to_artion_gia_to_lyreio_idryma

Σχετικά Άρθρα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΣΤΕΛΙΑΡΟ
Παρ, 17/08/2018 - 09:37
Η «Βραδιά μνήμης» στο λιμανάκι της Αγ. Ερμιόνης είναι αφιερωμένη στον ιεροψάλτη Νικόλαο Στέλιαρο

Η κυριακάτικη «Βραδιά Μνήμης» στο λιμανάκι της Αγ. Ερμιόνης είναι αφιερωμένη στον θυμιανούση σπουδαίο ιεροψάλτη Νικόλαο Στέλιαρο
   Ο τίτλος του είναι Άρχων Μουσικολογιότατος Διδάσκαλος Βυζαντινής Μουσικής και έχει πολλές  διακρίσεις και βραβεύσεις στο ενεργητικό του ακόμα και από τον Πατριάρχη…
   Μέσα από μια συνέντευξη στον Δημήτρη Φρεζούλη, στα πλαίσια της εκπομπής «Ανθρώπινες Διαδρομές» της «Αλήθεια TV», παρακολουθούμε το ξεκίνημά του, τη συνέχεια, την εξέλιξη και την κορύφωσή του στην Αμερική.
   Την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 8.30 το βράδυ, στο λιμανάκι, με ελεύθερη είσοδο.
   Το βράδυ του Σαββάτου 18/8/ ο σύλλογος "ΑΓΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ" διοργανώνει γιορτή σαρδέλας στο ομώνυμο λιμανάκι με λαϊκή ορχήστρα.