Μια γοητευτική έκθεση φωτογραφίας NOIR από τους σπουδαστές στο τμήμα ''Τέχνη Φωτογραφίας'' του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Χίου.

Στο καφέ ''BLENDER'' όλο το μήνα Μάρτιο.
Δείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 07/03/2020 - 07:02

Μία πολύ ενδιαφέρουσα και γοητευτική Έκθεση Φωτογραφίας ''NOIR''-(Nουάρ), με έντονο το στοιχείο του μυστηρίου, της Αστυνομικής Λογοτεχνίας και την κινηματογραφική ατμόσφαιρα του ερωτισμού και της περιπέτειας που δημιουργεί το ημίφως, που μπορεί να επιφυλάσσει τα πιο απίθανα πράγματα...εγκαινιάστηκε στις 7.30μ.μ. την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, στο καφέ-''ΒLENDER'' στον πεζόδρομο του Χωρέμη-στην είσοδο της Απλωταριάς από την Ατσική.

             Την έκθεση, που είναι καρπός μελέτης και πρακτικής ομαδικής άσκησης, πραγματοποιεί το Τμήμα ''Τέχνη Φωτογραφίας'' του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Χίου με τους μαθητές του και με Εκπαιδευτή τον Γιάννη Βούλγαρη. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα έργα και τη φιλοσοφία της φωτογραφίας ΝΟΙR ήταν έκδηλο και αναπτύχθηκε διάλογος με τους δημιουργούς στα εγκαίνια.

             Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και επισκέψιμη όλο το μήνα Μάρτιο τις μέρες και τις ώρες που είναι ανοιχτά και τα καταστήματα στην Απλωταριά και την αγορά της Χίου.

             Οι νέοι μαθητές-αγόρια και κορίτσια-που συμμετέχουν στην παρούσα έκθεση, είναι καθώς φαίνεται γεμάτοι διάθεση, φαντασία και δημιουργική ενεργητικότητα. Όπως μας πληροφόρησε ο Εκπαιδευτής τους Γιάννης Βούλγαρης, σε σχετική του συνέντευξη στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV, με την ολοκλήρωση της μελέτης του δεύτερου εξαμήνου, το Τμήμα ''Τέχνη Φωτογραφίας'' του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Χίου, θα πραγματοποιήσει μία ακόμα έκθεση, με θέμα την εφαρμοσμένη και έγχρωμη φωτογραφία στο χώρο της μόδας, της διαφήμισης και του ταξιδιωτικού στιγμιότυπου.

             Στην παρούσα έκθεση συμμετέχουν οι σπουδαστές: Ραφαήλ Γεώργιος Αποστολίδης, Αγγελική Ζαφειροπούλου, Κώστας Ζερβούδης, Παναγιώτης Καραβιάς, Μαρία-Άννα Κρουσουλούδη, Φωτεινή Πούλου, Γιώτα Σιδεράκη και Παντελής Φλάμος.