Πρόβα των "Χίων εν χορώ" για την 5η συνάντηση των Χορωδιών.

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 27/01/2019 - 07:47

Tην ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση της Συνάντησης Χορωδιών Χίου, που έχει γίνει πλέον θεσμός και θα πραγματοποιηθεί φέτος για τρεις βραδιές στο Ομήρειο, στις 1, 2 και 3 του Φλεβάρη, προανήγγειλαν με συνέντευξή τους στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV η Πρόεδρος Δέσποινα Λοϊζου και ο Μαέστρος Πέτρος Καρβούνης του Συλλόγου ''Χίοι εν Χορώ'' που διεκπεραιώνει τη διοργάνωση της εκδήλωσης για το 2019.

Το θεσμό εμπνεύστηκε και ξεκίνησε ο ''ΜΕΟΘ'' πριν τρία χρόνια και την ετήσια αυτή συνάντηση των χορωδιών της Χίου αναλαμβάνουν και διοργανώνουν, κάθε χρόνο, ο καθένας με τη σειρά του, ένας-ένας όλοι οι Σύλλογοι και τα Σωματεία του νησιού μας.

Το τριήμερο πρόγραμμα που παρουσιάζεται αυτή τη χρονιά στο Ομήρειο είναι πολύ πλούσιο και αξιόλογο και πολύ ενδιαφέρον, γιατί εκτός από όλες τις γνωστές και καταξιωμένες χορωδίες της Χίου που συμμετέχουν, τραγουδούν και Σχολεία.

Οι ''Χίοι εν Χορώ'' που διοργανώνουν για φέτος τη ''Συνάντηση των Χορωδιών'', έδωσαν μια μικρή γεύση από το πρόγραμμά τους, που έχουν προετοιμάσει για τη δική τους συμμετοχή την 3η μέρα των εκδηλώσεων, τργουδώντας στην πρόβα τους ένα όμορφο Μικρασιατικό τραγούδι, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

123_fevroyarioy_i_synantisi_horodion_sto_omireio

Σχετικά Άρθρα