Χίος, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου

Σινεμάθεια 2018

Τετ, 20/06/2018 - 17:33
φωτο αρχείου

29 και 30 Ιουνίου αλλά και 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στον θερινό κινηματογράφο το  τριήμερο Φεστιβάλ «CINEμάθεια, 2018».

Η Δ/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων γνωστοποιούν ότι θα προβληθούν 45 + 1 μαθητικές ταινίες Γυμνασίων, Λυκείων και Ειδικών Σχολείων από νησιά του Βορείου και του Νοτίου Αιγαίου.

"Στην μεγάλη οθόνη του cine κήπος η Λήμνος, η Λέσβος, η Χίος, τα Ψαρά,  η Σάμος, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, η Κως, η Ρόδος, η Νάξος, η Σύρος και η Τήνος θα «κεντήσουν», με κινηματογραφικές καταγραφές και ιστορίες των μαθητικών τους ομάδων -για έκτη συνεχή χρονιά-, μνήμες, τραγούδια, ποιήματα, θρύλους, ερωτήματα. Ελάτε να τιμήσουμε όλοι μαζί την εφηβική αναζήτηση και την παραδειγματική φροντίδα των καθοδηγητών τους!", αναφέρουν στην πρόσκλησή τους για το φεστιβάλ.

 

Το πρόγραμμα προβολών παρουσιάζεται σε μορφή pdf

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 11/12/2018 - 07:21

 

Οτι δίνει και μαρτυρά αντίσταση ζωής στην Αμανή μας αφορά όλους.

Μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε επιτόπου, αλλά μπορούμε να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία.

Ακολουθεί  σχετική ανακοίνωση, όλο... νόημα.

Ήρθε η ώρα!!! Την Παρασκευή, στις 5.00 μ.μ. στην Αγία Μαρκέλλα φτιάχνουμε κουραμπιέδες! Συνταγή της Μαρκέλλας, ψήσιμο του Δημήτρη και οικοδεσπότες ο Παντελής και η Σταματία! Μετά με τα παιδάκια μας τους κερνάμε γύρω γύρω στους παππούδες της Αμανής και τους λέμε και ένα τραγούδι!! Κοπιάστε!!"