Χίος, Παρασκευή 17 Αυγούστου

Τα «Καθημερινά» 2016-2017

Παρουσιάζονται το Σάββατο στο Ιδρυμα «Μαρία Τσάκος»
Παρ, 10/08/2018 - 10:13
Το εξώφυλλο του βιβλίου

Το 12ο βιβλίο με τα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ» χρονογραφήματα των ετών 2016-2017 στην εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» του Δημήτρη Φρεζούλη παρουσιάζεται το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 20. 15 στο αίθριο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ» από τις εκδόσεις «άλφα πι».

 Την παρουσίαση θα κάνει η δημοσιογράφος Ειρήνη Αναγνώστου και αποσπάσματα θα διαβάσουν η Αρετή Παληού και ο Γιάννης Τσουμπαριώτης ενώ θα συντονίσει η δημοσιογράφος Χριστίνα Ψυλλή.

Σε πρώτη εκτέλεση θα παρουσιαστεί μελοποιημένη ποίηση του Tino Greco από τη Σόφη Κώτη με τη Τζούλη Ζερβούδη στο τραγούδι και την Κατερίνα Κώττη στο πιάνο.

Η συγκεκριμένη στήλη ξεκίνησε το 1987 στο «Χιακό Λαό» και συνεχίζεται ανελλιπώς από τότε μέχρι τώρα στην «Αλήθεια».  

Σχετικά Άρθρα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΣΤΕΛΙΑΡΟ
Παρ, 17/08/2018 - 09:37
Η «Βραδιά μνήμης» στο λιμανάκι της Αγ. Ερμιόνης είναι αφιερωμένη στον ιεροψάλτη Νικόλαο Στέλιαρο

Η κυριακάτικη «Βραδιά Μνήμης» στο λιμανάκι της Αγ. Ερμιόνης είναι αφιερωμένη στον θυμιανούση σπουδαίο ιεροψάλτη Νικόλαο Στέλιαρο
   Ο τίτλος του είναι Άρχων Μουσικολογιότατος Διδάσκαλος Βυζαντινής Μουσικής και έχει πολλές  διακρίσεις και βραβεύσεις στο ενεργητικό του ακόμα και από τον Πατριάρχη…
   Μέσα από μια συνέντευξη στον Δημήτρη Φρεζούλη, στα πλαίσια της εκπομπής «Ανθρώπινες Διαδρομές» της «Αλήθεια TV», παρακολουθούμε το ξεκίνημά του, τη συνέχεια, την εξέλιξη και την κορύφωσή του στην Αμερική.
   Την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 8.30 το βράδυ, στο λιμανάκι, με ελεύθερη είσοδο.
   Το βράδυ του Σαββάτου 18/8/ ο σύλλογος "ΑΓΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ" διοργανώνει γιορτή σαρδέλας στο ομώνυμο λιμανάκι με λαϊκή ορχήστρα.