Τα παιδιά πρωταγωνιστές στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Χίου

Ο συντονισμός στην Δημοτική Σύμβουλο Βιβή Ποταμούση
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 29/11/2017 - 06:00

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές, στις εκδηλώσεις του Δήμου Χίου την Χριστουγεννιάτικη περίοδο, με τη Δημοτική Σύμβουλο Βιβή Ποταμούση να έχει αναλάβει το «πακέτο των δράσεων». Η αρχή θα γίνει από την κεντρική πλατεία Νικόλαου Πλαστήρα, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, 9.00 π.μ. - 1.00 μ.μ. με το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κέντρο Κοινότητας Δ. Χίου που θα μυήσουν τους πολίτες στον εθελοντισμό και θα συγκεντρώνουν τρόφιμα και φάρμακα για τις δομές του Δήμου Χίου.

Αμέσως μετά οι καλλικάτζαροι των Χριστουγέννων, θα γεμίσουν κάθε γωνία της πόλης σε ένα παιχνίδι με καλλιτεχνικό χαρακτήρα.

Την σκυτάλη των εκδηλώσεων παίρνει η φιλαρμονική του Δήμου, με την μαέστρο Ευγενία Βορριά να τονίζει την συμμετοχή των παιδιών σε κάθε μουσική εκδήλωση. Παράλληλα θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου μια ανοιχτή συναυλία στην Πλατεία Νικόλαου Πλαστήρα.

Αναφορικά τώρα με το έθιμο διεξαγωγής των Αγιοβασιλιάτικων Καραβακιών η κ. Ποταμούση παρέπεμψε στην Περιηγητική Λέσχη που έχει αναλάβει την διοργάνωση .

 

 

ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ ΧΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα