Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Αίτημα πεζοδρόμησης όλης της Αγελάστου

Δευ, 15/10/2018 - 19:42

Χωρίς να είναι γνωστός ο προγραμματισμός της Δημοτικής αρχής, το παράπονο του επαγγελματία Γιάννη Μαλανδρινού εύλογο και δίκαιο.

Το κατάστημα του ενώ θα μπορούσε να είχε μπροστά πεζόδρομο, με ότι σημαίνει αυτό για την δουλειά μιας καφετέριας, στην ουσία αποτελεί χώρο στάθμευσης για 4 οχήματα!

Αυτό γιατί  πίσω από το Ομήρειο, η οδός Αγελάστου ενώ είναι πεζόδρομος στο 80% της ,στο υπόλοιπο 20% αυτός υποτίθεται ότι βρίσκεται στην κυκλοφορία, πλην όμως αυτό είναι πρακτικά ανεφάρμοστο.

Πίσω από το Ομήρειο, μας λέει ο Γιάννης Μαλανδρινός βρίσκεται το Φαρμακείο Ψύλλου και μετά πεζόδρομος. Μόνιμα υπάρχουν Ι.Χ. στο σημείο, άλλωστε ακόμα και Ι.Χ να μπεί δεν μπορεί να στρίψει. Το ίδιο συμβαίνει και στην έξοδο της Αγελάστου προς τον υπόλοιπο πεζόδρομο. Συνεπώς πρακτικά ο δρόμος, ένα μικρό στενό, που τυπικά είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης(!!) στην ουσία λειτουργεί ως χώρος στάθμευσης για όποιον προλάβει, αφού η χωρητικότητα του είναι 4 Ι.Χ.

Δεν ξέρω αν αξίζει να μην δουλεύει η δική μου επιχείρηση, μας λέει ο Γ. Μαλανδρινός, για να σταθμεύον 4 Ι.Χ. Θα παρακαλούσα την Δημοτική αρχή να το επανεξετάσει.

Ρεπορτάζ για το θέμα θα προβληθεί την Δευτέρα στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.

Πρόσφατα βίντεο