Το γήπεδο του Εφήβου δείχνει το ξαχαρβάλωμα της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη

Πέμ, 30/07/2020 - 21:10

to_gipedo_toy_efivoy_deihnei_to_xaharvaloma_tis_dimotikis_arhis_karmantzi

Φαίνεται ότι μπήκαμε για τα καλά σε ένα κύκλο αντεγκλήσεων, ανακοινώσεων, διαφωνιών και χαρακτηρισμών, μεταξύ της νυν δμοτικής αρχής και του συνδυασμού του τέως Δημάρχου για το Γήπεδο του Εφήβου, που ελπίζουμε να βγει τουλάχιστον σε καλό του γηπέδου, που συναγωνίζεται στο… περίμενε, τουλάχιστον το Φράγμα Κόρης γεφύρι.

Έτσι σε ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας» είχαμε μια προσωπική απάντηση του Δημάρχου στον Μ. Βουρνού και σήμερα μια συνέντευξη του ίδιου, μαζί με τον πρώην Πρόεδρο του νομικού Προσώπου, Παντελή Καμπούρη, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και συνέχεια…

Μανώλης Βουρνούς και Παντελής Καμπούρης ανέλυσαν στην ουσία αυτά που σημείωναν και στην ανακοίνωσή τους, ότι το έργο για το γήπεδο του Εφήβου εντάχθηκε στις 26-6-2019 στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και εκείνοι μέσα στους τελευταίους 2 μήνες της θητείας τους ολοκλήρωσαν την αρχιτεκτονική προμελέτη. Η σημερινή δημοτική αρχή στάθηκε ανάξια, ατά τη γνώμη τους, να συνεχίσει τη διαδικασία με αποτέλεσμα αυτό το έργο να κινδυνεύει να μην γίνει.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο