Η γαστρονομία των νησιών αναπτύσσει και τις τοπικές οικονομίες

Πέμ, 27/05/2021 - 12:32

i_gastronomia_ton_nision_anaptyssei_kai_tis_topikes_oikonomies

Γεύσεις και αρώματα τριαντάφυλλου πλημμύρισαν τον Άι Γιώργη Συκούση της Χίου, την Κυριακή 23 Μαΐου 2021. Την «τριανταφυλλένια» εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Διατήρησης και Προώθησης του Φυσικού και Πολιτιστικού Πλούτου της Χίου «Η Μυρωδάτη Χίος», συνδυάζοντας Γαστρονομία και Ιστορία.

 

Την εκδήλωση καλωσόρισαν και χαιρέτισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μεταφορών και Επικοινωνιών Β. Αιγαίου Νίκος Νύκτας, η Πρόεδρος του Συλλόγου, Άννα Κλαδιά, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Συκούση, Βασίλης Ποδιάς και η Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Αλεξάνδρα Ζενιώδη-Φλουρά, ενώ εντυπωσιακή ήταν τόσο η παρουσία μελών του Συλλόγου ντυμένων με παραδοσιακές φορεσιές, όσο και οι τοπικοί μουσικοί που έπαιξαν παραδοσιακούς σκοπούς με τσαμπούνα και τουμπί.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο