Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί αλλά ανοιχτοί για εγγραφές

Παρ, 07/05/2021 - 20:52

kleistoi_oi_paidikoi_stathmoi_alla_anoihtoi_gia_eggrafes

Επαναλειτουργούν και τα δια ζώσης τμήματα φροντιστηρίων και κέντρων ξένων γλωσσών που σχετίζονται με τη διενέργεια εξετάσεων, όπως οι Πανελλήνιες εξετάσεις και οι εξετάσεις τίτλων επάρκειας ξένων γλωσσών.

Ξεκινούν από τις 17 Μαΐου συγκεκριμένες λειτουργίες των δομών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και των Κολλεγίων, μετά από θετική εισήγηση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Στα δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ θα διεξάγονται τόσο τα εργαστηριακά μαθήματα με φυσική παρουσία καταρτιζόμενων και εκπαιδευτών, εντός των εργαστηριακών χώρων, όσο και η πρακτική άσκηση.

Στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας αρχίζει και πάλι η δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργία του Α' και Β' κύκλου.

Επίσης, ξεκινάει με φυσική παρουσία το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης αποφοίτων Μεταλυκειακού έτους- Τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ.

Αυτοί όμως που δεν επαναλειτουργούν είναι οι παιδικοί σταθμοί.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δ. Χίου, Γιάννης Μανάρας οι σταθμοί παρότι δεν θα υποδεχθούν τα παιδιά θα είναι ανοιχτοί και για να γίνουν εργασίες απολύμανσης αλλά και για να υποδέχονται γονείς που θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους για τη νέα σχολική χρονιά, 2021-22.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο