Χίος, Τρίτη 2 Ιουνίου

Project Happiness: Αλέξανδρος Βαβούλης

Αλέξανδρος Βαβούλης - Κομμωτής
Κομμωτής

Ο Αλέξανδρος είναι ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου Hair Play με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Με την βοήθεια του Αλέξανδρου θα ενημερωθούμε για το πώς θα αποκτήσουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά αλλά και για τις τελευταίες τάσεις του hairstyling

Project Happiness: Προβλήματα τριχωτού κεφαλής από τον Αλέξανδρο Βαβούλη

Τετ, 11/03/2020 - 15:55

project_happiness_provlimata_trihotoy_kefalis_apo_ton_alexandro_vavoyli

Όλοι έχουμε ακούσει για τριχόπτωση, λιπαρότητα και ξηροδερμία. Είναι γνωστά προβλήματα που παρουσιάζονται στο τριχωτό της κεφαλής και τα οποία χρήζουν σωστής αντιμετώπισης, όπως μας εξηγεί σε αυτό το βίντεο ο κομμωτής και ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου Hair Play, Αλέξανδρος Βαβούλης.

Project Happiness: Φροντίδα & προστασία ταλαιπωρημένων μαλλιών από τον Αλέξανδρο Βαβούλη

Τετ, 05/02/2020 - 11:10

project_happiness_frontida_prostasia_talaiporimenon_mallion_apo_ton_alexandro_vavoyli

Πολλές φορές τα μαλλιά μας, παρά την καθημερινή φροντίδα που τους παρέχουμε δείχνουν ταλαιπωρημένα. Μην ανησυχείτε, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, ένας εξειδικευμένος κομμωτής, όπως ο Αλέξανδρος Βαβούλης μας παρουσιάζει πώς μπορούμε να τα φροντίσουμε σωστά χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα.

Projecc Happiness: Ombre balayage & φυσικά ξανοίγματα από τον Αλέξανδρο Βαβούλη

Τετ, 22/01/2020 - 16:11

projecc_happiness_ombre_balayage_fysika_xanoigmata_apo_ton_alexandro_vavoyli

Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί ακόμη όμως ένας σωστός επαγγελματίας κομμωτής, όπως ο Αλέξανδρος Βαβούλης, μπορεί να χαρίσει στα μαλλιά μας, μέσω της τεχνικής Ombre – Balayage, το ονειρικό ηλιοκαμένο, καραμελένιο λουκ, παρόμοιο με αυτό που μας δίνει η φύση όταν είμαστε παιδιά.

Project Happiness: Γιορτινά χτενίσματα από τον Αλέξανδρο Βαβούλη

Τετ, 18/12/2019 - 10:53

project_happiness_giortina_htenismata_apo_ton_alexandro_vavoyli

Οι γιορτινές μέρες, επιβάλλουν θα λέγαμε, να είμαστε πιο περιποιημένοι και ενδυματολογικά και στυλιστικά. Στα δε ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και το χτένισμά μας παίζει καθοριστικό ρόλο στην εντυπωσιακή εμφάνιση που θέλουμε να κάνουμε. Ο Αλέξανδρος Βαβούλης, από το κομμωτήριο Hair Play, μας παρουσιάζει χρήσιμες συμβουλές για την εμφάνιση των μαλλιών μας.

Θεματικές ενότητες