Χίος, Κυριακή 31 Μαΐου

Project Happiness: Μάνος Κουκούλης

Μάνος Κουκούλης Ψυχολόγος
Ψυχολόγος

Ο Μανώλης Κουκούλης είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Μαζί με τον Μανώλη θα κατανοήσουμε και θα μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα συναισθήματα μας αλλά και τις σχέσεις μας.

Project Happiness: Πεποιθήσεις & συναισθήματα από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 15/05/2019 - 10:01

project_happiness_pepoithiseis_synaisthimata_apo_ton_manoli_koykoyli

Οι πεποιθήσεις που διαμορφώνουμε από την παιδική μας ήδη ηλικία μας επηρεάζουν σε όλη τη ζωή μας, όπως επηρεάζουν και τα συναισθήματά μας. Για το θέμα αυτό μας μιλά ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης.

Project Happiness: Χαρακτηριστικά αποτελεσματικού γονέα από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 24/04/2019 - 15:26

project_happiness_haraktiristika_apotelesmatikoy_gonea_apo_ton_manoli_koykoyli

Γονιός δεν γεννιέσαι, γίνεσαι, λένε πολλοί. Όμως υπάρχουν τρόποι να βελτιωθούμε σαν γονείς μεγαλώνοντας τα παιδιά μας, ειδικά όταν έχουμε και κατάλληλη καθοδήγηση. Ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης μας παρουσιάζει τα βασικά χαρακτηριστικά ενός αποτελεσματικού γονέα.

Project Happiness: Λάθη και παγίδες γονέων με τα παιδιά τους από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 17/04/2019 - 13:47

project_happiness_lathi_kai_pagides_goneon_me_ta_paidia_toys_apo_ton_manoli_koykoyli

Το να είσαι γονιός δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αναπόφευκτα, στην προσπάθειά του ένα ζευγάρι να μεγαλώσει παιδιά κάνει λάθη ή πέφτει σε παγίδες. Για το πώς ακριβώς να αποφύγουμε τέτοια λάθη και παγίδες στην επαφή με τα παιδιά μας μας μιλά ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης.

Project Happiness: Ανάγκες & επιθυμίες από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 27/03/2019 - 09:33

project_happiness_anagkes_epithymies_apo_ton_manoli_koykoyli

Πολλές φορές μπερδεύουμε τις πραγματικές ανάγκες μας με τις επιθυμίες μας κι έτσι κάνουμε τη ζωή μας πιο δύσκολη χωρίς λόγο. Ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης μας βοηθάει να τα… ξεμπερδέψουμε.

Project Happiness: Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 20/03/2019 - 15:06

project_happiness_i_sexoyaliki_diapaidagogisi_ton_paidion_apo_ton_manoli_koykoyli

Τα παιδιά μεγαλώνοντας και οι έφηβοι ειδικότερα ανακαλύπτουν το σώμα τους και τη σεξουαλικότητά τους, που σε μεγάλο βαθμό μάλιστα καθορίζουν στον τομέα αυτό και τη μετέπειτα ενήλικη ζωή τους. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο σημαντική είναι η σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Για το ζήτημα αυτό μας μιλά στο βίντεο που ακολουθεί ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης.

Project Happiness: Η επικοινωνία και τα μυστικά της από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 20/02/2019 - 10:17

project_happiness_i_epikoinonia_kai_ta_mystika_tis_apo_ton_manoli_koykoyli

Στην εποχή που ο κόσμος όλος έχει γίνει ένα μεγάλο… χωριό και τα σύνορα δεν αποτελούν πλέον φραγμό για τις επαφές μας η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους πολλές φορές καθίσταται… προβληματική. Εκούσια ή ακούσια υποπίπτουμε σε λάθη και έτσι δεν εξωτερικεύουμε σωστά τα συναισθήματά μας με αποτέλεσμα να δημιουργούμε εσφαλμένες εντυπώσεις στους γύρω μας. Για το πώς λοιπόν η επικοινωνία μας με τους άλλους μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματική μας μιλάει ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης.

Project Happiness: Το συναίσθημα της θλίψης από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 13/02/2019 - 10:05

project_happiness_to_synaisthima_tis_thlipsis_apo_ton_manoli_koykoyli

Η χαρά είναι το πιο όμορφο συναίσθημα, αλλά χωρίς τη θλίψη θα έχανε την αξία της. Αξίζει τον κόπο να γνωρίσουμε το πρωτογενές συναίσθημα της θλίψης και πώς να τη διαχειριζόμαστε με τη βοήθεια του συμβουλευτικού ψυχολόγου Μανώλη Κουκούλη.

Project Happiness: Το συναίσθημα της χαράς από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 30/01/2019 - 18:15

project_happiness_to_synaisthima_tis_haras_apo_ton_manoli_koykoyli

Συνεχίζοντας τη γνωριμία μας με τα συναισθήματα, σήμερα θα ασχοληθούμε με το όμορφο συναίσθημα της χαράς, με τη βοήθεια του συμβουλευτικού ψυχολόγου, Μανώλη Κουκούλη.

Project Happiness: Το συναίσθημα του φόβου από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 26/12/2018 - 15:25

project_happiness_to_synaisthima_toy_fovoy_apo_ton_manoli_koykoyli

Άγχος και στρες σίγουρα όλοι έχουμε βιώσει κάποια στιγμή στη ζωή μας. Πόσοι γνωρίζουμε όμως ότι αυτά συνδέονται με το συναίσθημα του φόβου; Ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης μας βοηθάει να το γνωρίσουμε.

 

Γνωρίζοντας τα συναισθήματά μας με τον Μανώλη Κουκούλη

Πέμ, 20/12/2018 - 10:00

gnorizontas_ta_synaisthimata_mas_me_ton_manoli_koykoyli

Σε αυτό το βίντεο θα γνωρίσουμε τα συναισθήματά μας, γιατί όταν γνωρίζουμε πώς αισθανόμαστε μαθαίνουμε καλύτερα και τον εαυτό μας. Σε αυτή την... γνωριμία μας βοηθά ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης.

Θεματικές ενότητες