Χίος, Τρίτη 15 Οκτωβρίου

Project Happiness: Μάνος Κουκούλης

Μάνος Κουκούλης Ψυχολόγος
Ψυχολόγος

Ο Μανώλης Κουκούλης είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Μαζί με τον Μανώλη θα κατανοήσουμε και θα μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα συναισθήματα μας αλλά και τις σχέσεις μας.

Project Happiness: Πεποιθήσεις & συναισθήματα από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 15/05/2019 - 10:01

Οι πεποιθήσεις που διαμορφώνουμε από την παιδική μας ήδη ηλικία μας επηρεάζουν σε όλη τη ζωή μας, όπως επηρεάζουν και τα συναισθήματά μας. Για το θέμα αυτό μας μιλά ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης.

Project Happiness: Χαρακτηριστικά αποτελεσματικού γονέα από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 24/04/2019 - 15:26

Γονιός δεν γεννιέσαι, γίνεσαι, λένε πολλοί. Όμως υπάρχουν τρόποι να βελτιωθούμε σαν γονείς μεγαλώνοντας τα παιδιά μας, ειδικά όταν έχουμε και κατάλληλη καθοδήγηση. Ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης μας παρουσιάζει τα βασικά χαρακτηριστικά ενός αποτελεσματικού γονέα.

Project Happiness: Λάθη και παγίδες γονέων με τα παιδιά τους από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 17/04/2019 - 13:47

Το να είσαι γονιός δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αναπόφευκτα, στην προσπάθειά του ένα ζευγάρι να μεγαλώσει παιδιά κάνει λάθη ή πέφτει σε παγίδες. Για το πώς ακριβώς να αποφύγουμε τέτοια λάθη και παγίδες στην επαφή με τα παιδιά μας μας μιλά ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης.

Project Happiness: Ανάγκες & επιθυμίες από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 27/03/2019 - 09:33

Πολλές φορές μπερδεύουμε τις πραγματικές ανάγκες μας με τις επιθυμίες μας κι έτσι κάνουμε τη ζωή μας πιο δύσκολη χωρίς λόγο. Ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης μας βοηθάει να τα… ξεμπερδέψουμε.

Project Happiness: Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 20/03/2019 - 15:06

Τα παιδιά μεγαλώνοντας και οι έφηβοι ειδικότερα ανακαλύπτουν το σώμα τους και τη σεξουαλικότητά τους, που σε μεγάλο βαθμό μάλιστα καθορίζουν στον τομέα αυτό και τη μετέπειτα ενήλικη ζωή τους. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο σημαντική είναι η σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Για το ζήτημα αυτό μας μιλά στο βίντεο που ακολουθεί ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης.

Project Happiness: Η επικοινωνία και τα μυστικά της από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 20/02/2019 - 10:17

Στην εποχή που ο κόσμος όλος έχει γίνει ένα μεγάλο… χωριό και τα σύνορα δεν αποτελούν πλέον φραγμό για τις επαφές μας η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους πολλές φορές καθίσταται… προβληματική. Εκούσια ή ακούσια υποπίπτουμε σε λάθη και έτσι δεν εξωτερικεύουμε σωστά τα συναισθήματά μας με αποτέλεσμα να δημιουργούμε εσφαλμένες εντυπώσεις στους γύρω μας. Για το πώς λοιπόν η επικοινωνία μας με τους άλλους μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματική μας μιλάει ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης.

Project Happiness: Το συναίσθημα της θλίψης από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 13/02/2019 - 10:05

Η χαρά είναι το πιο όμορφο συναίσθημα, αλλά χωρίς τη θλίψη θα έχανε την αξία της. Αξίζει τον κόπο να γνωρίσουμε το πρωτογενές συναίσθημα της θλίψης και πώς να τη διαχειριζόμαστε με τη βοήθεια του συμβουλευτικού ψυχολόγου Μανώλη Κουκούλη.

Project Happiness: Το συναίσθημα της χαράς από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 30/01/2019 - 18:15

Συνεχίζοντας τη γνωριμία μας με τα συναισθήματα, σήμερα θα ασχοληθούμε με το όμορφο συναίσθημα της χαράς, με τη βοήθεια του συμβουλευτικού ψυχολόγου, Μανώλη Κουκούλη.

Project Happiness: Το συναίσθημα του φόβου από τον Μανώλη Κουκούλη

Τετ, 26/12/2018 - 15:25

Άγχος και στρες σίγουρα όλοι έχουμε βιώσει κάποια στιγμή στη ζωή μας. Πόσοι γνωρίζουμε όμως ότι αυτά συνδέονται με το συναίσθημα του φόβου; Ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης μας βοηθάει να το γνωρίσουμε.

 

Γνωρίζοντας τα συναισθήματά μας με τον Μανώλη Κουκούλη

Πέμ, 20/12/2018 - 10:00

Σε αυτό το βίντεο θα γνωρίσουμε τα συναισθήματά μας, γιατί όταν γνωρίζουμε πώς αισθανόμαστε μαθαίνουμε καλύτερα και τον εαυτό μας. Σε αυτή την... γνωριμία μας βοηθά ο συμβουλευτικός ψυχολόγος Μανώλης Κουκούλης.

Θεματικές κατηγορίες