Χίος, Πέμπτη 2 Ιουλίου

Project Happiness: Μαριάννα Κριμιζή

Μαριάννα Κριμιζή: Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

H Μαριάννα Κριμιζή γεννήθηκε στη Χίο, το 1982. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Επιπλέον, είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος ειδίκευσης στη Σχολική Ψυχολογία, του ίδιου Πανεπιστημίου.Τα τελευταία 10 χρόνια εκπαιδεύεται στη συστημική κ ψυχοδυναμική θεραπεία,ενώ παραλληλα υπηρετεί τη δημόσια ελληνική εκπαίδευση . Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτρια-συντονιστρια Σχολών Γονέων.

Project Happiness: Η ψυχογενής βουλιμία από τη Μαριάννα Κριμιζή

Τετ, 04/03/2020 - 13:10

project_happiness_i_psyhogenis_voylimia_apo_ti_marianna_krimizi

Η δεύτερη πιο γνωστή διαταραχή πρόσληψης τροφής είναι η ψυχογενής βουλιμία. Πώς αναγνωρίζουμε τα συμπτώματά της και κυρίως πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε μας εξηγεί η ψυχολόγος Μαριάννα Κριμιζή.

Project Happiness: Η ψυχογενής ανορεξία από τη Μαριάννα Κριμιζή

Τετ, 08/01/2020 - 17:03

project_happiness_i_psyhogenis_anorexia_apo_ti_marianna_krimizi

Μία από τις πιο γνωστές διαταραχές πρόσληψης τροφής είναι η ψυχογενής ανορεξία. Ποιοι είναι όμως οι ψυχολογικοί εκείνοι παράγοντες εκείνοι που μπορούν να οδηγήσουν, συνήθως έναν έφηβο, στην άρνηση πρόσληψης τροφής με πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα; Η ψυχολόγος Μαριάννα Κριμιζή αναφέρεται στη συνέχεια λεπτομερώς σε αυτή τη διαταραχή και πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε.

Project Happiness: Συστημική ψυχοθεραπεία στην οικογένεια από την Μαριάννα Κριμιζή

Τετ, 04/12/2019 - 16:02

project_happiness_systimiki_psyhotherapeia_stin_oikogeneia_apo_tin_marianna_krimizi

Η οικογένεια δεν είναι δεν είναι απλά μια ομάδα ανθρώπων που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους αλλά ένα σύστημα με δική του δομή, κανόνες και στόχους. Γι’ αυτόν το λόγο, είναι σχεδόν αδύνατη η κατανόηση της συμπεριφοράς ενός μέλους της οικογένειας, ανεξάρτητα από τη συμπεριφορά των άλλων μελών. Η ψυχολόγος Μαριάννα Κριμιζή μας μιλά για τη συστημική ψυχοθεραπεία στην οικογένεια. Έχει ενδιαφέρον…

Θεματικές ενότητες