Χίος, Τρίτη 2 Ιουνίου

Project Happiness: Σταματία Φωτεινού

Σταματία Φωτεινού - Φυσικοθεραπεύτρια
Φυσικοθεραπεύτρια

Η φυσικοθεραπεύτρια Σταματία Φωτεινού  είναι μέλος του  Π.Σ.Φ Π.Τ Χίου Λέσβου Σάμου  εξειδικεύετε  στην νευροεξελικτική αγωγή (ENDT) σε θεραπείες σε παιδιά και ενήλικες καθώς και σε παθήσεις του μυοσκελετικού και αναπνευστικού συστήματος. 

Project Happiness: Το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα από τη Σταματία Φωτεινού

Τετ, 11/03/2020 - 15:24

project_happiness_to_syndromo_toy_karpiaioy_solina_apo_ti_stamatia_foteinoy

Ξέρετε ότι η πάθηση της εργασίας, ή αλλιώς η νόσος του πληκτρολογίου, δηλαδή το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα, προτιμά κυρίως τις γυναίκες; Για το θέμα αυτό μας μιλά σήμερα η φυσικοθεραπεύτρια, μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, παράρτημα Χίου-Λέσβου-Σάμου, Σταματία Φωτεινού δείχνοντάς μας και πρακτικούς τρόπους αντιμετώπισης.

Project Happiness: Σκολίωση και τρόποι αντιμετώπισης από τη Σταματία Φωτεινού

Τετ, 19/02/2020 - 12:32

project_happiness_skoliosi_kai_tropoi_antimetopisis_apo_ti_stamatia_foteinoy

Η σκολίωση, ένα κύρτωμα της σπονδυλικής στήλης, είναι μία παραμόρφωση που στις περισσότερες περιπτώσεις εμφανίζεται στην εφηβική ηλικία και που στην αντιμετώπισή της μπορεί να βοηθήσει πολύ αποτελεσματικά ένας φυσικοθεραπευτής, όπως μας δείχνει η Σταματία Φωτεινού, μέλος του παρ. Χίου-Λέσβου-Σάμου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Project Happiness: Αντιμετώπιση βλαισοπλατυποδίας από τη Σταματία Φωτεινού

Τετ, 15/01/2020 - 09:25

project_happiness_antimetopisi_vlaisoplatypodias_apo_ti_stamatia_foteinoy

Θα έχετε ακούσει την… πλατυποδία, άντε και τη… Βλαισοποδία. Εμείς όμως σήμερα, με τη βοήθεια της φυσικοθεραπεύτριας, μέλους του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, παράρτημα Χίου-Λέσβου-Σάμου, Σταματίας Φωτεινού, θα ασχοληθούμε με τη Βλαισοπλατυποδία, το συνδυασμό δηλαδή πλατυποδίας με βλαισοποδία και πώς μπορούμε να τη βελτιώσουμε ή θεραπεύσουμε με κάποιες ειδικές ασκήσεις.

Project Happiness: Το αυχενικό σύνδρομο από τη φυσικοθεραπεύτρια Σταματία Φωτεινού

Τετ, 27/11/2019 - 10:54

project_happiness_to_ayheniko_syndromo_apo_ti_fysikotherapeytria_stamatia_foteinoy

Η φυσικοθεραπεύτρια, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, παράρτημα Χίου-Λέσβου-Σάμου, Σταματία Φωτεινού μας μιλά για το αυχενικό σύνδρομο και μας δείχνει τι μπορούμε να κάνουμε για να το αντιμετωπίσουμε.

Θεματικές ενότητες