Χίος, Σάββατο 21 Ιουλίου

Στη Χίο η Πρόεδρος της EUROCOP για τις συνθήκες εργασίας των αστυνομικών στην ΒΙΑΛ

Σύσκεψη με ένστολους και τοπικούς φορείς την Πέμπτη το πρωί στο Μουσείο Μαστίχας
Τρί, 10/07/2018 - 11:34

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου προγραμματίζει την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 10 το πρωί στο Μουσείο Μαστίχας ευρεία σύσκεψη, με την παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και άλλους θεσμικούς εκπροσώπους, με θέμα την ανάδειξη των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ και συνολικά την αντιμετώπιση – διαχείρηση των προσφυγικών ροών προς τη χώρας μας και εν γένει την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στη σύσκεψη θα παρευρεθεί η Πρόεδρος της EUROCOP, συνοδευόμενη από εκπρόσωπος των αστυνομικών της Ισπανίας. 

Μάλιστα όπως ενημέρωνε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών , μετά από πρόσκλησή της, το  διάστημα από 9 Ιουλίου 2018 έως 13 Ιουλίου 2018, η Πρόεδρος της EUROCOP κα Angels Bosch, συνοδευόμενη από το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της EUROCOP και Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής κ. Γεώργιο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, από δημοσιογράφο της ισπανικής εφημερίδας La Vanguardia καθώς και από εκπρόσωπο των αστυνομικών της Ισπανίας,πραγματοποιεί περιοδεία στα κέντρα προσφύγων και μεταναστών που λειτουργούν στη Λέσβο και τη  Χίο, ενισχύοντας τον αγώνα  της Ομοσπονδίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 21/07/2018 - 07:31
Ναυτικό Μουσείο Οινουσσών

Μετά τα δελτία ειδήσεων και την Κυριακή στις 5.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, η εκπομπή "Ομορφη και παράξενη πατρίδα" ξεκινά από την Πλατεία Ναυτοσύνης των Οινουσσών και φτάνει και περιηγείται στο μοναδικής αξίας Ναυτικό μουσείο του νησιού.