Ρουκετοπόλεμος: Δέσμευση αντιδημάρχου Ομηρούπολης για πιο αποτελεσματική κάλυψη σπιτιών

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΚΕΤΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ"
Ακούστε το ηχιτικό
Πέμ, 08/02/2024 - 12:08
Ηχητικό απόσπασμα: 

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ως αντιδήμαρχος Ομηρούπολης ο Πέτρος Μαθιούδης ιεράρχησε ως πρώτης προτεραιότητας θέμα της ομαλής διεξαγωγής του ρουκετοπόλεμου προκειμένου, όπως είπε στο Ράδιο "Αλήθεια", εγκαίρως να ληφθούν αποφάσεις και να αντιμετωπιστούν ζητήματα που αφορούν και τους περιοίκους στις δύο ενορίες, Αγίου Μάρκου και Παναγίας Ερειθιανής, αλλά και τους ρουκετατζήδες.

Ήδη, είπε, έγινε μια άτυπη φιλική συζήτηση με θιγόμενους και θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα και αυτοψία στην περιοχή ώστε να εξεταστούν τα αιτήματα που θέτουν οι περίοικοι για την κάλυψη των σπιτιών τους και παράλληλα για τους χρόνους που αυτή θα γίνεται.

"Δεσμεύτηκα ότι θα είναι πιο αποτελεσματική η κάλυψη των σπιτιών", τόνισε ο κος Μαθιούδης επισημαίνοντας ότι για όλα αυτά θα υπάρχει ενημέρωση τόσο στο Δήμαρχο όσο και στις αντιπολιτεύσεις.

Παράλληλα ο ίδιος είχε ήδη την πρώτη επαφή και με ρουκετατζήδες, επικεντρώνοντας και στον αριθμό των ρουκετών που εκτιμάται ότι θα είναι λιγότερες από προηγούμενες χρονιές.

Σχετικά Άρθρα