Project Happiness

 • project_happiness_106i_ekpompi_2772022

  Τελευταίες μέρες του Ιούλη και τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν της επιχείρησης… ευτυχία. Σε αυτό το επεισόδιο, λοιπόν, καταρχάς μαθαίνουμε από τη δρ. Χημικό, Αικατερίνη Παναγιωτάκη, του Κέντρου Έρευνας Μαστίχας Χίου, για τη χημική σύσταση της μαστίχας Χίου, στη συνέχεια γνωρίζουμε από την ψυχολόγο του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, Ραφαέλα Ζαχαριά, τι είναι η διαταραχή κοινωνικού άγχους και από τον μηχανικό υπολογιστών και πληροφορικής, διευθυντή σπουδών του κέντρου εκμάθησης υπολογιστών «Διαδίκτυο - Καινοτομία στην Εκπαίδευση», Θανάση Φρυδά, ποια είναι τα οφέλη της εκμάθησης προγραμματισμού στα παιδιά, βλέπουμε λεπτομέρειες για την οστεοαρθρίτιδα των κατοικιδίων ζώων, από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό, αντιμετωπίζουμε με τη βοήθεια της παιδιάτρου Ελένης Καλλέργη αποτελεσματικά το κλάμα του μωρού και τέλος απολαμβάνουμε τα φώτα του μπερντέ από τον μικρότερο καραγκιοζοπαίκτη του νησιού, τον Νίκο Σταμπέλο.

 • project_happiness_105i_ekpompi_2072022

  Σε αυτό το επισόδιο κάνουμε αρχή γνωρίζοντας από τον χειρουργό οφθαλμίατρο της Chios Vision – Οφθαλμολογικής Χίου, Γιάννη Κοσμίδη, την εκφύλιση της ωχράς κηλίδος, συνεχίζουμε μαθαίνοντας από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό για την αφυδάτωση, τη θερμοπληξία και τα εγκαύματα των κατοικιδίων, βλέπουμε από τη δρ. Μαίρη Γιαννακάκη του Κέντρου Έρευνας Μαστίχας πού χρησιμοποιείται η μοναδική μαστίχα Χίου, διαλέγουμε μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπό μας, με τη βοήθεια της Μίρκας Μαθιούδη από το κατάστημα Regenere, γνωρίζουμε τη γνωσιακή–συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, από τη Ζέττα Σταματελοπούλου του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, μαθαίνουμε τη διατροφή της θηλάζουσας μητέρας από την παιδίατρο Ελένη Καλλέργη και τέλος βλέπουμε από τον μηχανικό υπολογιστών και πληροφορικής, διευθυντή σπουδών του κέντρου εκμάθησης υπολογιστών «Διαδίκτυο - Καινοτομία στην Εκπαίδευση», Θανάση Φρυδά, τι είναι ο προγραμματισμός υπολογιστών.

 • project_happiness_104i_ekpompi_1372022

  Στα μέσα σχεδόν του δεύτερου καλοκαιρινού μήνα και σε αυτό το επεισόδιο ξεκινάμε με κάτι επίκαιρο: πώς να διαλέξουμε επάγγελμα, με τη βοήθεια του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου. Στη συνέχεια παίρνουμε μια γεύση από νυφικό χτένισμα, από την Μάντυ Γιασεμή, συνεργάτιδα του κομμωτηρίου Hair Play, του Αλέξανδρου Βαβούλη, μαθαίνουμε για την περιοδοντική νόσο, τον καθαρισμό και τη στίλβωση δοντιών των κατοικιδίων μας, από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό, βλέπουμε από την αισθητικό Ειρήνη Τζούμα του ινστιτούτου Aesthetica μία… ποδοθεραπεία με κρύσταλλα και τέλος συναντάμε τις τρισδιάστατες μαθητικές δημιουργίες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χίου με τη βοήθεια των δασκάλων Σοφίας Βαρλά και Ιωάννας Κασαμπά.

 • project_happiness_103i_ekpompi_672022

  Πρώτο επεισόδιο του Ιούλη και έχουμε διάφορα ενδιαφέροντα και σήμερα με τρία από τα τέσσερα θέματά μας να αφορούν τα παιδιά. Ξεκινάμε μαθαίνοντας από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό τι είναι η πυομήτρα στα κατοικίδια, ακολούθως βλέπουμε με τη βοήθεια του μηχανικού υπολογιστών και πληροφορικής, διευθυντή σπουδών του κέντρου εκμάθησης υπολογιστών «Διαδίκτυο - Καινοτομία στην Εκπαίδευση», Θανάση Φρυδά, περισσότερες λεπτομέρειες για τον προγραμματισμό των υπολογιστών και κυρίως τα οφέλη του στα παιδιά, για τα οποία ενημερωνόμαστε και για το πώς μπορούν να τρέφονται σωστά και υγιεινά από την κλινική διαιτολόγο – διατροφολόγο Κική Βαγιάνου και τέλος ακούμε από την παιδίατρο Ελένη Καλλέργη πώς να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα τσιμπήματα στα βλαστάρια μας.

 • project_happiness_102i_ekpompi_2962022

  Tέλος του πρώτου καλοκαιρινού μήνα, του 2022. Σε αυτό το επεισόδιο μαθαίνουμε από τη στρατιωτική χειρουργό οδοντίατρο Κέλλυ Γεραλή τι είναι και πού χρησιμοποιούνται τα οδοντικά εμφυτεύματα, στη συνέχεια βλέπουμε από τη φυσικοθεραπεύτρια Σταματία Φωτεινού πώς ανακουφίζουμε την τενοντοπάθεια του αχίλλειου τένοντα, ακολούθως γνωριζόμαστε, με τη βοήθεια της κλινικής ψυχολόγου και αντιπροέδρου του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, Σώτης Ζούκα, με τη συστημική ψυχοθεραπεία και τέλος μαθαίνουμε από την αισθητικό του κέντρου αισθητικής Skins, Δώρα Σγούτα, τρόπους ώστε να διατηρήσουμε ανέπαφο για ώρες το μακιγιάζ μας.

 • project_happiness_101i_ekpompi_2262022

  Σε αυτό το επεισόδιο κάνουμε αρχή γνωρίζοντας από τον Μηχανικό Υπολογιστών και Πληροφορικής, διευθυντή σπουδών του κέντρου εκμάθησης υπολογιστών «Διαδίκτυο - Καινοτομία στην Εκπαίδευση», Θανάση Φρυδά, τι είναι ο προγραμματισμός υπολογιστών, στη συνέχεια βλέπουμε από την γυμνάστρια Σέβη Κωστοπούλη του SK Wellness Studio με τι ασκήσεις μπορούμε να ανακουφίσουμε τα πονεμένα γόνατα, μαθαίνουμε από την παιδίατρο Ελένη Καλλέργη όλα τα μυστικά για ένα ασφαλές και ευεργετικό μπάνιο του μωρού μας στη θάλασσα, λύνουμε όλες τις απορίες μας για την καλοκαιρινή διατροφή με τη βοήθεια της κλινικής διαιτολόγου-διατροφολόγου Κικής Βαγιάνου και τέλος ενημερωνόμαστε για την οδοντική ευαισθησία και την αντιμετώπισή της από τη στρατιωτική χειρουργό Οδοντίατρο Κέλλυ Γεραλή.

 • project_happiness_100i_ekpompi_1562022

  Με τον υδράργυρο ακόμη σε χαμηλά επίπεδα άλλο ένα επεισόδιο με ωραία θέματα που ετοίμασαν οι ειδικοί μας. Θα κάνουμε αρχή βλέποντας με τη βοήθεια της Μίρκας Μαθιούδη από το κατάστημα Regenere τι επιλογές ρούχων έχουμε καλεσμένες ούσες σε γάμο ή βάπτιση, θα μάθουμε από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό να αντιμετωπίζουμε την αφυδάτωση, τη θερμοπληξία και τα εγκαύματα των κατοικιδίων μας, θα γνωρίσουμε από τον χειρουργό οφθαλμίατρο της Οφθαλμολογικής Χίου - Chios Vision το γλαύκωμα και από την φυσικοθεραπεύτρια Σταματία Φωτεινού την τενοντίτιδα του ώμου.

 • 100_epeisodia_project_happiness

  Φτάσαμε στα 100 επεισόδια και αποφασίσαμε να το… γιορτάσουμε. Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν την ομάδα που κρύβεται πίσω από τα εκατοντάδες θέματα των δεκάδων επαγγελματιών που μας εμπιστεύονται και σας ευχαριστούμε…

 • project_happiness_99i_ekpompi_862022

  Μπήκε το καλοκαίρι, μία εποχή που έχει κι αυτή τα μυστικά της. Έτσι λοιπόν σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δήγμα φιδιού και δηλητηρίαση στα κατοικίδιά μας, ακολούθως με τη βοήθεια της παιδιάτρου Ελένης Καλλέργη ποια είναι τα πρώτα βήματα της σωστής φροντίδας του νεογέννητου παιδιού μας, γνωρίζουμε τη θεραπεία προσώπου Casmara, κατάλληλη για τους καλοκαιρινούς μήνες από την Ειρήνη Τζούμα του Ινστιτούτου Αισθητικής Aesthetica και τέλος μαθαίνουμε από την ψυχολόγο – εθελόντρια Έλλη Ρήγα για το ψυχοπαιδαγωγικό πρόγραμμα του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου.

   

 • project_happiness_98i_ekpompi_162022

  Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού έφτασε. Σχετικά με το καλοκαίρι και τα θέματα που μας ετοίμασαν σε αυτό το επεισόδιο οι ειδικοί μας. Κάνουμε αρχή με την παιδίατρο Ελένη Καλλέργη η οποία μας μιλά για το πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, ενώ ο κομμωτής – ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου Hair Play, Αλέξανδρος Βαβούλης μας δείχνει ότι και τα μαλλιά μας χρειάζονται αντηλιακή προστασία. Συνεχίζουμε με καλοκαιρινές προτάσεις για αντρική ένδυση από την Μίρκα Μαθιούδη του καταστήματος Regenere και τελειώνουμε μαθαίνοντας από τον χειρουργό οφθαλμίατρο Γιάννη Καστή της Οθφαλμολογικής Χίου όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την οφθαλμολογική πάθηση του καταρράκτη.

 • project_happiness_97i_ekpompi_2552022

  Στο τελευταίο ανοιξιάτικο επεισόδιο της σεζόν βλέπουμε με τη βοήθεια της κλινικής διαιτολόγου-διατροφολόγου Κικής Βαγιάνου πώς η διατροφή επηρεάζει την απόδοσή μας εν μέσω εξετάσεων, γνωρίζουμε από τις ψυχολόγους του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, Ελεονώρα Φουσφούκα & Μαρία Κωστούλα, την έννοια της αυτοφροντίδας και της ευγνωμοσύνης ως στάσης ζωής, μαθαίνουμε από τη φυσικοθεραπεύτρια και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, παρ. Χίου-Λέσβου-Σάμου, Σταματία Φωτεινού πώς προλαμβάνονται τραυματισμοί σε αθλητές με αναπηρία και τέλος παρουσιάζουμε ένα ενδιαφέρον βιβλίο με έναν εξίσου ενδιαφέροντα τίτλο, τις "Ιστορίες Ταβανοθεραπείας", που έγραψε η ψυχολόγος Χριστίνα Πανταζή και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Αρμός».

 • project_happiness_96i_ekpompi_1852022

  Στο σημερινό επεισόδιο της επιχείρησης… ευτυχία μαθαίνουμε από τη φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Μακρίδου πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εργονομία του χώρου μας στην πρόληψη και αντιμετώπιση των μυοσκελετικών διαταραχών, βλέπουμε με τη βοήθεια της αισθητικού Ειρήνης Τζούμα πώς γίνεται ένας σωστός καθαρισμός προσώπου πριν τον… γάμο, μυούμαστε στη θεραπευτική παρέμβαση με βάση τα LEGO από την ψυχολόγο του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου Μαρκέλλα Φύκια και τέλος γνωρίζουμε τη χρόνια νεφρική ανεπάρκεια στη γάτα από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό.

 • project_happiness_95i_ekpompi_1152022

  Ο καιρός βελτιώθηκε για τα καλά κι έτσι βελτιώνεται και η διάθεσή μας. Σε αυτό το επεισόδιο η φυσικοθεραπεύτρια Σταματία Φωτεινού μας μιλά για το ρόλο της φυσικοθεραπείας στη σκλήρυνση κατά πλάκας, η ψυχολόγος Μαρία Τσικουδή-Καλαγκιά για το άγχος των εξετάσεων, ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός για τις ιογενείς ασθένειες των γατών και ο μηχανικός υπολογιστών και διευθυντής σπουδών του “Διαδίκτυο - Καινοτομία στην Εκπαίδευση”, για τις διαδικτυακές απάτες.

 • project_happiness_94i_ekpompi_452022

  Στην πρώτη εκπομπή του πλέον ανοιξιάτικου μήνα υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Αρχικά βλέπουμε με τη βοήθεια της Ραφαέλας Ζαχαριά, ψυχολόγου του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την απώλεια ενός κατοικιδίου μας, στη συνέχεια μαθαίνουμε από την Μίρκα Μαθιούδη του καταστήματος Regenere με τι κριτήρια να διαλέγουμε τα χρώματα των ρούχων μας, αλλά και τους γυναικείους σωματότυπους, ακολούθως γνωρίζουμε τι είναι η ξηροφθαλμία και πώς αντιμετωπίζεται από τον χειρουργό οφθαλμίατρο της Chios Vision - Οφθαλμολογικής Χίου, Γιάννη Κοσμίδη και τέλος εντρυφούμε στην οδοντιατρική λεύκανση, από τη στρατιωτική οδοντίατρο Κέλλυ Γεραλή.

 • project_happiness_92i_ekpompi_2042022

  Μεσοβδόμαδα της Μεγάλης Εβδομάδας 2022 με τρία θεματάκια που πιστεύουμε ότι θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον. Μαθαίνουμε λοιπόν από την Ειρήνη Τζούμα του ινστιτούτου Aesthetica πώς να… βγάζουμε το μακιγιάζ, από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό γιατί και πότε να στειρώνουμε τα κατοικίδιά μας και τέλος από την ψυχολόγο Μαρκέλλα Φύκια του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου όλα τα οφέλη της αυτόνομης ή ημιαυτόνομης διαβίωσης ατόμων με αναπτυξιακές διαταραχές.

 • project_happiness_91i_ekpompi_1342022

  Λίγο πριν την μεγάλη εβδομάδα το επεισόδιο αυτό με πολλά θέματα από τους ειδικούς μας. Αρχικά μαθαίνουμε από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό για τη διατροφή των κατοικιδίων μας τις μέρες του Πάσχα, στη συνέχεια γνωρίζουμε από τον Θανάση Φρυδά, μηχανικό υπολογιστών και Πληροφορικής, διευθυντή σπουδών του κέντρου εκμάθησης υπολογιστών «Διαδίκτυο - Καινοτομία στην Εκπαίδευση», τι είναι και πώς να ξεχωρίζουμε τις ψευδείς ειδήσεις, βλέπουμε από τον Περίανδρο Σαραντινίδη του γυμναστηρίου «Ηρακλής» τη μέθοδο προπόνησης Pilates και ενημερωνόμαστε από τον Αλέκο Ευγενή του καταστήματος “Κέντρο Shoes” για τις ανοιξιάτικες τάσεις της υπόδησης.

 • project_happiness_90i_ekpompi_642022

  Πρώτη εκπομπή του Απρίλη και πάμε να δούμε τι μας έχουν ετοιμάσει για σήμερα οι ειδικοί μας. Κάνουμε αρχή με ασκήσεις ενίσχυσης του κορμού, που βοηθούν και στη σωστή στάση του σώματος, τις οποίες μας δείχνει η γυμνάστρια Σέβη Κωστοπούλη, συνεχίζουμε μαθαίνοντας για τις διαταραχές αυτιστικού φάσματος, από την ψυχολόγο του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, Ελευθερία Μπινίκου, αντιμετωπίζουμε με τη βοήθεια του κομμωτή Αλέξανδρου Βαβούλη από το κομμωτήριο Hair Play το φριζάρισμα και την ξηρότητα των μαλλιών και τέλος βλέπουμε με την Μίρκα Μαθιούδη του καταστήματος Regenere την εφαρμογή του ανδρόγυνου στυλ στις γυναίκες.

 • project_happiness_89i_ekpompi_3032022

  Με την άνοιξη να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της στο σημερινό επεισόδιο μαθαίνουμε από τον χειρουργό οφθαλμίατρο Γιάννη Καστή τι είναι οι διαθλαστικές ανωμαλίες των ματιών και πώς διορθώνονται, ακολούθως γνωρίζουμε την κυστική ίνωση ή ινοκυστική νόσο, με τη βοήθεια της φυσικοθεραπεύτριας Σταματίας Φωτεινού, βλέπουμε τι μπορούμε να τρώμε την περίοδο της νηστείας, από την κλινική δαιτολόγο – διατροφολόγο Κική Βαγιάνου, εντρυφούμε μέσω της ψυχολόγου Μαρίας Τσικουδή – Καλγκιά στις φιλίες των εφήβων και τέλος μυούμαστε από την Ειρήνη Τζούμα του ινστιτούτου Aesthetica στην ανόρθωση φρυδιών.

 • project_happiness_88i_ekpompi_2332022

  Ενδιαφέροντα τα θέματα που ετοίμασαν με πολύ μεράκι οι experts της εκπομπής και σε αυτό το επεισόδιο της επιχείρησης… ευτυχία. Κάνουμε αρχή με τη βοήθεια της αισθητικού Δώρας Σγούτα, από το κέντρο αισθητικής Skins, με το φαινόμενο του Maskne που μας έφερε ο… κορωνοϊός, συνεχίζουμε με την ανδρική υπογονιμότητα και την αντιμετώπισή της, από τον κλινικό εμβρυολόγο και γενετιστή, Δημήτρη Αγκά, μαθαίνουμε από τον μηχανικό υπολογιστών και Πληροφορικής του κέντρου «Διαδίκτυο - Καινοτομία στην Εκπαίδευση», Θανάση Φρυδά, για τα προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο και γνωρίζουμε από την ψυχολόγο του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, Ζέττα Σταματελοπούλου, την γνωσιακή–συμπεριφορική ψυχοθεραπεία και τα οφέλη της.

 • project_happiness_87i_ekpompi_1632022

  Σε αυτό το επεισόδιο του Project Happiness η Μίρκα Μαθιούδη από το κατάστημα Regέnere μας προετοιμάζει ενδυματολογικώς για την άνοιξη που έρχεται. Στη συνέχεια πάμε στο γυμναστήριο «Ηρακλής» για να γνωρίσουμε το spinning και το Brazilian Ηips, ενώ ακολούθως η αισθητικός Ειρήνη Τζούμα από το Ινστιτούτο Ομορφιάς Aesthetica μας δείχνει τη σωστή εφαρμογή του eye liner. Περίοδος αναπαραγωγής η άνοιξη για τα κατοικίδια και ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός μας ενημερώνει για τη δυστοκία που μπορεί να εμφανίσουν. Τέλος έχουμε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον γυμναστή Νικόλα Τσούτσα που μας παρουσιάζει τη διαδικτυακή πλατφόρμα εκγύμνασης, την 360move.gr που ελέω πανδημίας δημιούργησε.

 • project_happiness_86i_ekpompi_932022

  Το χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού, είναι ό,τι πρέπει για να μείνουμε σπίτι και να δούμε όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που έχουν ετοιμάσει οι ειδικοί μας σε αυτό το επεισόδιο. Κατ’ αρχάς γνωρίζουμε με τη βοήθεια της ψυχολόγου του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, Ραφαέλας Ζαχαριά, τι είναι η διαταραχή κοινωνικού άγχους, ακολούθως μαθαίνουμε από τον χειρουργό οφθαλμίατρο της Chios Vision Γιάννη Καστή πότε ο οφθαλμίατρος βλέπει για πρώτη φορά τα παιδιά, ενώ στη συνέχεια η φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Μακρίδου μας μιλά για τους μύθους γύρω από την οσφυαλγία. Ακόμη, η Σέβη Κωστοπούλη μας δείχνει βασικές ασκήσεις pilates για τη βελτίωση της στάσης του σώματός μας και ο Αλέξανδρος Βαβούλης μας μιλάει για το μπαλαγιάζ μαλλιών.

 • project_happiness_85i_ekpompi_232022

  Μαζί με τον ερχομό της άνοιξης, επανακάμπτει και η εκπομπή Project Happiness. Σήμερα κάνουμε αρχή με την πανδημία, που ακόμη δεν έχει φύγει… Η ψυχολόγος Μαρία Τσικουδή-Καλαγκιά μας μιλάει για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της πανδημίας από τους έφηβους, ακολούθως ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός μας ενημερώνει για την ψευδοκύηση στα κατοικίδιά μας, η φυσικοθεραπεύτρια Σταματία Φωτεινού μας παρουσιάζει ασκήσεις για να ανακουφιστούμε από την οσφυαλγία, ενώ η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Κική Βαγιάνου μας μιλάει για τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Για το τέλος μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Στέφανο Γάφο, τον υπεύθυνο του 20 elite fitness στη Χίο.

facebook instagram youtube

Η ιδέα

Σε μία καθημερινότητα που αλλάζει συνεχώς το Project Happiness φιλοδοξεί να δώσει λύσεις αλλά και ιδέες, απαντήσεις και προτάσεις. Άνθρωποι που αγαπούν τη δουλειά τους μοιράζονται μαζί μας πολύτιμες συμβουλές, που θα βελτιώσουν τη ζωή μας.

Ομορφιά, ψυχολογία, υγεία και διατροφή,μαγειρική, μόδα, fitness, ιδέες για τον κήπο μας, βόλτες στην πόλη μας αλλά και κάθε τι ακόμα που μας προσφέρει μια εναλλακτική προσέγγιση σε καθημερινά θέματα!

Κάθε εκπομπή αποτελείται από 6 - 7 διαφορετικά θεματικά video πεντάλεπτης διάρκειας, με την επιμέλεια της ομάδας ειδικών Project Happiness. Μια ολόφρεσκη τηλεοπτική πρόταση από την εταιρεία παραγωγής TruthWebMedia που θα προβάλλεται στο Αλήθεια TV κάθε Τετάρτη στις 19:00 και στις 23:00 και σε επανάληψη κάθε Πέμπτη στις 15:00.

Η ομάδα