Project Happiness

 • project_happiness_96i_ekpompi_1852022

  Στο σημερινό επεισόδιο της επιχείρησης… ευτυχία μαθαίνουμε από τη φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Μακρίδου πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εργονομία του χώρου μας στην πρόληψη και αντιμετώπιση των μυοσκελετικών διαταραχών, βλέπουμε με τη βοήθεια της αισθητικού Ειρήνης Τζούμα πώς γίνεται ένας σωστός καθαρισμός προσώπου πριν τον… γάμο, μυούμαστε στη θεραπευτική παρέμβαση με βάση τα LEGO από την ψυχολόγο του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου Μαρκέλλα Φύκια και τέλος γνωρίζουμε τη χρόνια νεφρική ανεπάρκεια στη γάτα από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό.

 • project_happiness_95i_ekpompi_1152022

  Ο καιρός βελτιώθηκε για τα καλά κι έτσι βελτιώνεται και η διάθεσή μας. Σε αυτό το επεισόδιο η φυσικοθεραπεύτρια Σταματία Φωτεινού μας μιλά για το ρόλο της φυσικοθεραπείας στη σκλήρυνση κατά πλάκας, η ψυχολόγος Μαρία Τσικουδή-Καλαγκιά για το άγχος των εξετάσεων, ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός για τις ιογενείς ασθένειες των γατών και ο μηχανικός υπολογιστών και διευθυντής σπουδών του “Διαδίκτυο - Καινοτομία στην Εκπαίδευση”, για τις διαδικτυακές απάτες.

 • project_happiness_94i_ekpompi_452022

  Στην πρώτη εκπομπή του πλέον ανοιξιάτικου μήνα υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Αρχικά βλέπουμε με τη βοήθεια της Ραφαέλας Ζαχαριά, ψυχολόγου του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την απώλεια ενός κατοικιδίου μας, στη συνέχεια μαθαίνουμε από την Μίρκα Μαθιούδη του καταστήματος Regenere με τι κριτήρια να διαλέγουμε τα χρώματα των ρούχων μας, αλλά και τους γυναικείους σωματότυπους, ακολούθως γνωρίζουμε τι είναι η ξηροφθαλμία και πώς αντιμετωπίζεται από τον χειρουργό οφθαλμίατρο της Chios Vision - Οφθαλμολογικής Χίου, Γιάννη Κοσμίδη και τέλος εντρυφούμε στην οδοντιατρική λεύκανση, από τη στρατιωτική οδοντίατρο Κέλλυ Γεραλή.

 • project_happiness_92i_ekpompi_2042022

  Μεσοβδόμαδα της Μεγάλης Εβδομάδας 2022 με τρία θεματάκια που πιστεύουμε ότι θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον. Μαθαίνουμε λοιπόν από την Ειρήνη Τζούμα του ινστιτούτου Aesthetica πώς να… βγάζουμε το μακιγιάζ, από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό γιατί και πότε να στειρώνουμε τα κατοικίδιά μας και τέλος από την ψυχολόγο Μαρκέλλα Φύκια του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου όλα τα οφέλη της αυτόνομης ή ημιαυτόνομης διαβίωσης ατόμων με αναπτυξιακές διαταραχές.

 • project_happiness_91i_ekpompi_1342022

  Λίγο πριν την μεγάλη εβδομάδα το επεισόδιο αυτό με πολλά θέματα από τους ειδικούς μας. Αρχικά μαθαίνουμε από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό για τη διατροφή των κατοικιδίων μας τις μέρες του Πάσχα, στη συνέχεια γνωρίζουμε από τον Θανάση Φρυδά, μηχανικό υπολογιστών και Πληροφορικής, διευθυντή σπουδών του κέντρου εκμάθησης υπολογιστών «Διαδίκτυο - Καινοτομία στην Εκπαίδευση», τι είναι και πώς να ξεχωρίζουμε τις ψευδείς ειδήσεις, βλέπουμε από τον Περίανδρο Σαραντινίδη του γυμναστηρίου «Ηρακλής» τη μέθοδο προπόνησης Pilates και ενημερωνόμαστε από τον Αλέκο Ευγενή του καταστήματος “Κέντρο Shoes” για τις ανοιξιάτικες τάσεις της υπόδησης.

 • project_happiness_90i_ekpompi_642022

  Πρώτη εκπομπή του Απρίλη και πάμε να δούμε τι μας έχουν ετοιμάσει για σήμερα οι ειδικοί μας. Κάνουμε αρχή με ασκήσεις ενίσχυσης του κορμού, που βοηθούν και στη σωστή στάση του σώματος, τις οποίες μας δείχνει η γυμνάστρια Σέβη Κωστοπούλη, συνεχίζουμε μαθαίνοντας για τις διαταραχές αυτιστικού φάσματος, από την ψυχολόγο του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, Ελευθερία Μπινίκου, αντιμετωπίζουμε με τη βοήθεια του κομμωτή Αλέξανδρου Βαβούλη από το κομμωτήριο Hair Play το φριζάρισμα και την ξηρότητα των μαλλιών και τέλος βλέπουμε με την Μίρκα Μαθιούδη του καταστήματος Regenere την εφαρμογή του ανδρόγυνου στυλ στις γυναίκες.

 • project_happiness_89i_ekpompi_3032022

  Με την άνοιξη να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της στο σημερινό επεισόδιο μαθαίνουμε από τον χειρουργό οφθαλμίατρο Γιάννη Καστή τι είναι οι διαθλαστικές ανωμαλίες των ματιών και πώς διορθώνονται, ακολούθως γνωρίζουμε την κυστική ίνωση ή ινοκυστική νόσο, με τη βοήθεια της φυσικοθεραπεύτριας Σταματίας Φωτεινού, βλέπουμε τι μπορούμε να τρώμε την περίοδο της νηστείας, από την κλινική δαιτολόγο – διατροφολόγο Κική Βαγιάνου, εντρυφούμε μέσω της ψυχολόγου Μαρίας Τσικουδή – Καλγκιά στις φιλίες των εφήβων και τέλος μυούμαστε από την Ειρήνη Τζούμα του ινστιτούτου Aesthetica στην ανόρθωση φρυδιών.

 • project_happiness_88i_ekpompi_2332022

  Ενδιαφέροντα τα θέματα που ετοίμασαν με πολύ μεράκι οι experts της εκπομπής και σε αυτό το επεισόδιο της επιχείρησης… ευτυχία. Κάνουμε αρχή με τη βοήθεια της αισθητικού Δώρας Σγούτα, από το κέντρο αισθητικής Skins, με το φαινόμενο του Maskne που μας έφερε ο… κορωνοϊός, συνεχίζουμε με την ανδρική υπογονιμότητα και την αντιμετώπισή της, από τον κλινικό εμβρυολόγο και γενετιστή, Δημήτρη Αγκά, μαθαίνουμε από τον μηχανικό υπολογιστών και Πληροφορικής του κέντρου «Διαδίκτυο - Καινοτομία στην Εκπαίδευση», Θανάση Φρυδά, για τα προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο και γνωρίζουμε από την ψυχολόγο του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, Ζέττα Σταματελοπούλου, την γνωσιακή–συμπεριφορική ψυχοθεραπεία και τα οφέλη της.

 • project_happiness_87i_ekpompi_1632022

  Σε αυτό το επεισόδιο του Project Happiness η Μίρκα Μαθιούδη από το κατάστημα Regέnere μας προετοιμάζει ενδυματολογικώς για την άνοιξη που έρχεται. Στη συνέχεια πάμε στο γυμναστήριο «Ηρακλής» για να γνωρίσουμε το spinning και το Brazilian Ηips, ενώ ακολούθως η αισθητικός Ειρήνη Τζούμα από το Ινστιτούτο Ομορφιάς Aesthetica μας δείχνει τη σωστή εφαρμογή του eye liner. Περίοδος αναπαραγωγής η άνοιξη για τα κατοικίδια και ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός μας ενημερώνει για τη δυστοκία που μπορεί να εμφανίσουν. Τέλος έχουμε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον γυμναστή Νικόλα Τσούτσα που μας παρουσιάζει τη διαδικτυακή πλατφόρμα εκγύμνασης, την 360move.gr που ελέω πανδημίας δημιούργησε.

 • project_happiness_86i_ekpompi_932022

  Το χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού, είναι ό,τι πρέπει για να μείνουμε σπίτι και να δούμε όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που έχουν ετοιμάσει οι ειδικοί μας σε αυτό το επεισόδιο. Κατ’ αρχάς γνωρίζουμε με τη βοήθεια της ψυχολόγου του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, Ραφαέλας Ζαχαριά, τι είναι η διαταραχή κοινωνικού άγχους, ακολούθως μαθαίνουμε από τον χειρουργό οφθαλμίατρο της Chios Vision Γιάννη Καστή πότε ο οφθαλμίατρος βλέπει για πρώτη φορά τα παιδιά, ενώ στη συνέχεια η φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Μακρίδου μας μιλά για τους μύθους γύρω από την οσφυαλγία. Ακόμη, η Σέβη Κωστοπούλη μας δείχνει βασικές ασκήσεις pilates για τη βελτίωση της στάσης του σώματός μας και ο Αλέξανδρος Βαβούλης μας μιλάει για το μπαλαγιάζ μαλλιών.

 • project_happiness_85i_ekpompi_232022

  Μαζί με τον ερχομό της άνοιξης, επανακάμπτει και η εκπομπή Project Happiness. Σήμερα κάνουμε αρχή με την πανδημία, που ακόμη δεν έχει φύγει… Η ψυχολόγος Μαρία Τσικουδή-Καλαγκιά μας μιλάει για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της πανδημίας από τους έφηβους, ακολούθως ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός μας ενημερώνει για την ψευδοκύηση στα κατοικίδιά μας, η φυσικοθεραπεύτρια Σταματία Φωτεινού μας παρουσιάζει ασκήσεις για να ανακουφιστούμε από την οσφυαλγία, ενώ η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Κική Βαγιάνου μας μιλάει για τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Για το τέλος μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Στέφανο Γάφο, τον υπεύθυνο του 20 elite fitness στη Χίο.

facebook instagram youtube

Η ιδέα

Σε μία καθημερινότητα που αλλάζει συνεχώς το Project Happiness φιλοδοξεί να δώσει λύσεις αλλά και ιδέες, απαντήσεις και προτάσεις. Άνθρωποι που αγαπούν τη δουλειά τους μοιράζονται μαζί μας πολύτιμες συμβουλές, που θα βελτιώσουν τη ζωή μας.

Ομορφιά, ψυχολογία, υγεία και διατροφή,μαγειρική, μόδα, fitness, ιδέες για τον κήπο μας, βόλτες στην πόλη μας αλλά και κάθε τι ακόμα που μας προσφέρει μια εναλλακτική προσέγγιση σε καθημερινά θέματα!

Κάθε εκπομπή αποτελείται από 6 - 7 διαφορετικά θεματικά video πεντάλεπτης διάρκειας, με την επιμέλεια της ομάδας ειδικών Project Happiness. Μια ολόφρεσκη τηλεοπτική πρόταση από την εταιρεία παραγωγής TruthWebMedia που θα προβάλλεται στο Αλήθεια TV κάθε Τετάρτη στις 19:00 και στις 23:00 και σε επανάληψη κάθε Πέμπτη στις 15:00.

Η ομάδα