Αεροδρόμιο Δήμου Χίου ο... «Σταμάτης»

Γιάννης Τζούμας
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 24/05/2022 - 20:56

Δεν πειράζει να κάνουμε λίγη πλάκα, μην μαυρίσει η ψυχή μας αφού το Αεροδρόμιο Χίου ως γνωστόν λέγεται… «Όμηρος».

Επειδή όμως από την εγκατάλειψη έγινε… αρχαίο, ο Δήμος Χίου δια χειρός Γιώργη Μπελέγρη, αλλά και της δραστήριας Αγγελικής Τόπακα, που πήρε… μεταγραφή από την Περιφέρεια στο γραφείο τουρισμού του Δήμου, σε συνεργασία προφανώς με τον Αερολιμενάρχη, είπαν να κάνουν την υπέρβαση και ΜΠΡΑΒΟ τους.

Χωρίς να είναι αρμοδιότητα φυσικά του Δήμου, από προχθές συνεργεία του βρίσκονται στον έτερον… Σεράϊ, το πρώτο είναι η Αίθουσα επιβατών εξωτερικού, φουρτούνα μας, στο μίνι Τελωνείο, στο Λιμάνι, γιατί το άλλο, το… σούπερ είναι… σεισμοπαθές.

Αναφερόμαστε στην Αίθουσα της ντροπής, την οποία υποδεχόμαστε τους αεροπορικώς ερχόμενους επισκέπτες μας και που έχει τα χάλια της.

Και επειδή το Δημόσιο έχει την λογική του, όση περίπου και ο… Στρατός και επειδή είναι άξιοι μέχρι να γίνει το νέο Αεροδρόμιο, ο διάδρομος στρώνεται και μαζί η Αίθουσα Επιβατών για ανθρώπους, η παρούσα να ρημάξει τελείως, γι’ αυτό χρειάστηκε η άμεση επέμβαση του Δήμου, μπάς και την… βγάλουμε και φέτος.

Και επειδή το να ξεπερνάς την γραφειοκρατία, ούτε εύκολο είναι ούτε αυτονόητο, αφού ανά πάσα στιγμή μπορείς να βρείς τον μπελά σου, ΜΠΡΑΒΟ στον Δήμο Χίου, που αποφάσισε σε δράση τύπου… Καμικάζι.

Θα έλεγα αφού την έκανε που την έκανε την… παρανομία, δεν την ολοκληρώνει και με τους εξωτερικούς χώρους, συν εκείνη την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, που παριστάνει την διαχωριστική νησίδα στον δρόμο του Αεροδρομίου;

Τυπικώς ο δρόμος και η νησίδα ανήκουν στην Περιφερειακή Ενότητα, αλλά πριν παλαβώσουμε τελείως και τους επισκέπτες μας, φτάνει η δική μας παλαβωμάρα, όπου αλλού ανήκει ένας δρόμος, αλλού το πεζοδρόμιο του και φυσικά άλλος διαχειρίζεται τα Φανάρια και άλλος τα φώτα, που ανάβουν την νύχτα, γιατί διαθέτουμε και… ημέρας, δεν τα φτιάχνει όλα ο Δήμος να ξεμπερδεύουμε;

 

Υ.Γ.: Kαλή η κερδοφορία της ΕΜΧ αλλά δεν κοιτάζουμε και την… εισαγωγή κανενός εργάτη, γιατί σε λίγο θα εξάγουμε μεν… επιστήμονες αλλά θα μείνουμε από… μαστίχα;

 

Σχετικά Άρθρα