Διαρροή της ΔΕΥΑΧ από τα… Χριστούγεννα

Γιάννης Τζούμας
Τετ, 13/04/2022 - 21:26

Βιάστηκαν να χαρούν στην Αλλατίου και θερμά παρακαλούμε να το δεί το θέμα ξανά η ΔΕΥΑΧ διότι… ΑΧ ο πόνος είναι μεγάλος, τουλάχιστον γι’ αυτούς που βλέπουν το νερό να χύνεται και πονούν.

Επιτρέψτε μου εδώ να διευκρινίσω μερικά πράγματα γιατί σας έπιασα απότομα.

Είμαστε σε ρεπορτάζ στην οδό Αλλατίου, θα το δείτε το Σαββατοκύριακο στην ένθετη εκπομπή «Φτού και βγαίνω» όταν παρατηρήσαμε στην πάροδο αυτής, την οδό Βασιλέως Έκτορος μια διαρροή νερού στο οδόστρωμα.

Επειδή ρωτώντας την… διαρροή σου βρίσκεις, μάθαμε από τους γείτονες ότι ειδοποίησαν την ΔΕΥΑΧ από τα…  Χριστούγεννα, πλην όμως φεύ η διαρροή παρέμενε διαρροή.

Μετά ταύτα εμείς κάναμε εκείνο που ξέρομε. Η δημοσιότητα είναι ο Άγιος Παντελεήμονας των προβλημάτων. Το προβάλλαμε και την επομένη όντως η ΔΕΥΑΧ έφτιαξε τη βλάβη. Το χαρήκαμε όλοι και ειδικά οι ευαισθητοποιημένοι γείτονες, πλην όμως βιαστήκαμε όλοι.

Αυτό γιατί σήμερα το πρωί πήρα ξανά αυτή την φωτογραφία, με την σημείωση ότι η διαρροή ξανάρχισε. Συγνώμη που επανερχόμαστε δηλαδή αλλά η… βίδα μάλλον δεν σφίχτηκε σωστά και η υπόθεση σηκώνει ξανά… συνεργείο.

Με την ευκαιρία να ρωτήσουμε. Δεν θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, φτιάχνοντας μια βλάβη να ξαναπάμε την επομένη να δούμε τελειώσαμε ή μήπως η δουλειά δεν έγινε σωστά;

Ναι, θα πεί κάποιος όσο αυτονόητο ήταν ότι είχε άδεια το Δημοτικό Θέατρο Καρδαμύλων, που ανακαλύψαμε την έλλειψη της 27 χρόνια μετά τα εγκαίνια του.

Και θέλετε μια πρόβλεψη; Αν μπλέξουμε στην γραφειοκρατία κι’ αν υπάρχουν εκεί Πολεοδομικές παραβάσεις, το Θέατρο θα αδειοδοτηθεί παραμονές της… δευτέρας παρουσίας. Συνεπώς θα πρέπει να δοθεί βάρος σε θέματα ασφάλειας και να δοθεί μια προσωρινή άδεια λειτουργίας μέχρι να τακτοποιηθούν όλα με την ησυχία τους.

Χωρίς να γίνομαι κακός, μπορώ να αμφιβάλλω αν υπάρχει άδεια λειτουργίας στις κολλημένες σωλήνες του… Ναγού, στην περιοχή Καστρομηνά, που ονομάσαμε κερκίδες και αυτό που ονομάσαμε φουρτούνα μας Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης;

Εκεί ντε που θα κάνουμε το… Μουσείο Ιστορίας ίδιο με το… Κέντρο Ομηρικών σπουδών στην Δασκαλόπετρα.

Το αυτόν συνέβαινε και με το Κολυμβητήριο και το Κλειστό Γυμναστήριο και ας μην τραβήξουμε κορδέλα γιατί μπορεί να φτάσουμε μέχρι το Δημαρχείο αν και αυτό όπως και το Ομήρειο επειδή είναι προϊόντα δωρεών τα πράγματα θα έγιναν άψογα.

Την συνταγή βέβαια την έχει καταλάβει εδώ και καιρό η δραστήρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη, που βλέποντας το Δημόσιο να ξεμένει από 80.000 ευρώ στην Παθολογική και επειδή μέχρι να κουνήσει το Δημόσιο το ένα σκέλος του θα πάθει το άλλο γάγγκραινα, έβγαλε δίσκο με πρώτο τον Μητροπολίτη να δίνει 10.000 μέχρι να τινάξει την πάγκα στον αέρα να τελειώνουμε, γιατί αυτός ο… Αντιφυματικός αγώνας που τον έχει ξεζουμίσει δωρεά στη δωρεά, δεν μπορεί κάποιο πάτο θα έχει.

 

Υ.Γ.: Προλαβαίνετε να μην χάσετε την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». Μπράβο στην Μιμή Ντενίση και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην υπέροχη αυτή παραγωγή. Και μπράβο και για την ιστορική της ακρίβεια, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι αυτό που θα δείτε στην παραλία της Σμύρνης, κάποια στιγμή χαρακτηρίστηκε… συνωστισμός.

 

Σχετικά Άρθρα