
Δεν θα σταθώ στα θλιβερά χθεσινά γεγονότα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.
Υπάρχουν ευθύνες πολιτικές που είναι διαχρονικές.
Επίσης υπάρχουν ζητήματα ποινικά που δεν αφορούν εμάς.
Δεν θα σταθώ επίσης ότι καταφέραμε ή μας… κατάφεραν να διασπαστούμε σε Φουρτουνάκηδες και… Βροντάκηδες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα χειροκροτήματα στον Νότη Μηταράκη από τους Χαλκούσους και τα γιουχαρίσματα από τους Βρονταδούσους, που μέχρι χθες δεν υπήρχαν καν στο κάδρο.
Δεν θα σταθώ επίσης ότι για μια ακόμα φορά κάποιοι απέδειξαν την αποχή τους από τον πολιτικό πολιτισμό, με τον προπηλακισμό ανθρώπων, μόνο και μόνο για το… αδίκημα της έκφρασης της γνώμης τους.
Θα σταθώ στο… μήνυμα.
Και το μήνυμα είναι σαφές.
Ξεσηκωθείτε συνέλληνες παντού, αποκλείστε εθνικούς δρόμους, πιάστε απ’ το λαιμό τους Βουλευτές σας, ήδη αυτό γίνεται και από σήμερα θα ενταθεί, μην αφήσετε να γίνουν πουθενά οι δομές που αποφάσισε η Κυβέρνηση για να αδειάσει τα νησιά. Δεν βλέπετε τη γίνεται στη Χίο; Τα σπάνε, μαλλιοτραβιούνται περιοχές μεταξύ τους.
Και η Κυβέρνηση, εκτός αν πάσχει από πολιτική χαζομάρα, γιατί να μπλέξει με όλη τη χώρα; Έτσι κι’ αλλιώς το παιχνίδι με τα νησιά είναι δεδομένο.
Τους αφήνει λοιπόν το πρόβλημα και γαία πυρί μιχθήτω.
Δυστυχώς επικοινωνιακά για άλλη μια φορά βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας.
Υ.Γ. Το πάθημα Μερμηγκούση δεν έγινε μάθημα. Ας κάνουν τον σταυρό τους όσοι έσπασαν την πόρτα του Δήμου, από τα βίντεο φαίνονται όλα, που δεν γρατζουνίστηκε ο Αστ. Διευθυντής Δημ. Αυγερινός.








































