Η… πόρσε του πατέρα Αντωνίου και τα… πατίνια των παιδιών της «Κιβωτού»

Γιάννης Τζούμας
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 06/12/2022 - 20:56

Να μπούμε αμέσως στην ουσία, τι λέτε;

Μετράει κανείς μέρες από την… αποκάλυψη του «σκανδάλου» της Κιβωτού;

Κοντεύει μήνας, ένας άνθρωπος και η οικογένεια του, έχουν… εκτελεστεί από το σύστημα εξουσίας στη χώρα μας, είτε αυτό λέγεται Κυβέρνηση, είτε Πολιτεία, είτε επίσημη Εκκλησία, είτε ΜΜΕ και αυτή τη στιγμή ακόμα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ κατά του πατ. Αντώνιου Παπανικολάου δεν υπάρχει.

Είμαι σαφής. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, γιατί οι καταγγελίες, οι εικασίες, η φαντασία, η υπερβολή, ακόμα και τα ψέματα, δεν είναι ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

Και ενώ στο… σύστημα επιμένει για τους δικούς του λόγους, μαζί με τον πατέρα Αντώνιο έχει εκτελεστεί και το δικονομικό σύστημα της χώρας μας.

Και εκτός αυτού υπάρχουν δυό… λεπτομέρειες με σημασία.

Η μια είναι ότι οι δομές της Κιβωτού συντηρούνται πλέον με δικά μας χρήματα από τον Κρατικό προϋπολογισμό, ενώ μέχρι πρότινος αυτό ήταν… πονοκέφαλος, προσφορά ή… λόξα του παπά, στον οποίο κανένας δεν προσέφερε δωρεές με το ζόρι.

Η δεύτερη λεπτομέρεια είναι ότι ο παπά Αντώνης, έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης, έχει πέσει πάνω του τόνος το δηλητήριο, τα ΜΜΕ τον έχουν εκτελέσει, η επίσημη Εκκλησία τον έχει «ξυρίσει» και αυτός δεν έχει βγάλει άχνα, δεν έχει πεί μια φράση, δεν έχει ανοίξει το στόμα του!!!

Αλήθεια ποιός θα το άντεχε αυτό; Δεν το λέω από άποψη δικαίου, Νομικός δεν είμαι. Οι Νομικοί μπορεί να λένε, γιατί να μιλήσει, τι να πεί και γιατί να απολογηθεί ένας άνθρωπος όταν ΔΕΝ κατηγορείται, όταν δεν γνωρίζει που, πως και γιατί παρανόμησε.

Πέραν όμως του Νόμου η ηθική τι λέει; Τα ανθρώπινα δικαιώματα που είναι; Όλοι έχουν δικαιώματα. Στην ανθρώπινη συμπεριφορά, στην μη χρήση βίας. Δικαιώματα έχουν τα παιδιά, έχει και η Πολιτεία, που διαθέτει ελεγκτικούς μηχανισμούς και ήταν απούσα, έχει και η επίσημη Εκκλησία, που ήθελε να βάλει τον παπά στην… στρούγκα, το είπε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος, έχουν και τα κεντρικά ΜΜΕ, που πρώτα πυροβολούν και μετά ρωτούν, ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου κανένα δικαίωμα έχει;

Και ενώ η… φάμπρικα δουλεύει πυρετωδώς, ενώ η Οικονομική Αστυνομία ανοίγει… θυρίδες και σε Τράπεζες της Χίου, ενώ η κάθε μπαρούφα γίνεται σήριαλ, για το κυριότερο δεν ρωτάει κανείς.

Επιτέλους το αμάρτημα του παπά ποιό είναι;

Η… πλάκα ξέρετε ποιά είναι; Ότι η Κυβέρνηση νομίζει ότι θα μείνει στο απυρόβλητο, ότι η Κιβωτός δεν θα μετρήσει εκλογικά. Λάθος και εδώ είναι η διαφορά της με την επίσημη Εκκλησία. Αυτή ούτε εκλέγεται, ούτε λογοδοτεί.

Και για να δικαιολογήσομε τον τίτλο διαβάστε το υστερόγραφο.

 

Υ.Γ: Eνώ ο παπάς κατάπιε το αμίλητο νερό, ευτυχώς κάποιοι στην Κιβωτό διατηρούν μια ιστοσελίδα και απαντούν στις μπούρδες. Στην πάνω φωτογραφία είναι μια ΠΟΡΣΕ ΚΑΓΙΕΝ ΤΟΥ 2022 ΑΞΙΑΣ 120.000€-140.000€, αυτοκίνητο δήθεν του πατέρα Αντωνίου. Όταν τον πέταξαν έξω από την Κιβωτό και έμεινε ένα βράδυ μέσα στο Ι.Χ. του κανείς δεν είπε ότι αυτό τελικά είναι ένα VW SCIROCCO 2010 ΑΞΙΑΣ 9.000€-11.000€.

Είπαμε… λεπτομέρειες.

 

Σχετικά Άρθρα