Η  Προκυμαία φωνάζει ξανά ότι… φεύγει !

Γιάννης Τζούμας
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 17/11/2020 - 21:02
Το κενό μεταξύ... συρμού και αποβάθρας τριπλασιάστηκε

Και τι είμαστε εμείς ειδικοί;

Σωστό, αλλά οι ειδικοί δεν βλέπουν αυτό που βλέπομε εμείς με γυμνό μάτι;

Η… χαραμάδα έξω από το Τελωνείο, γίνεται σιγά - σιγά… χαράδρα.

Άραγε θα προκάνουν οι ειδικοί, που θα μετρήσουν ξανά την επίπτωση αυτή από τον σεισμό στη Σάμο, στο οδόστρωμα ή καλύτερα… μπάζωμα της Προκυμαίας ή θα βρεθεί πρώτα καμιά νταλίκα στη θάλασσα;

Συγνώμη, που την ώρα που καράβια πνίγονται και πεθαίνει κάθε μισή ώρα ένας άνθρωπος από τον κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη, εμείς ασχολούμαστε με πεζά πράγματα, αλλά τι άλλο μπορούμε να προσφέρομε επί του προκειμένου, από τον εγκλεισμό μας;

Στο μεταξύ τα προβλήματα τρέχουν αντίστροφα με την ταχύτητα που η κυρία Κεραμέως στέλνει τους υπολογιστές στα Σχολεία, δυστυχώς επί του προκειμένου τα παιδιά με ή άνευ υπολογιστών, μακριά από τους εκπαιδευτικούς και το Σχολείο, δεν θα γίνουν… κεραμίδια αλλά… τούβλα, αλλά αυτό είναι άλλο… ανέκδοτο.

Τρέχουν λοιπόν τα προβλήματα και οι μετασεισμικές επιπτώσεις ξεχνιούνται, με τον κίνδυνο από όλη αυτή την ταλαιπωρία, να μας μείνει ως θετικό το γκρέμισμα δύο ερειπίων στο Κάστρο.

Γιατί τα αρνητικά αντίστροφα είναι πολλά.

Ένα από αυτά είναι τα Σχολεία. Λεφτά όπως απέδειξε η παρέμβαση της ΛΑΣ υπάρχουν, το πώς τα ξεκολλάς τώρα από την γραφειοκρατία είναι το θέμα.

Το ίδιο και με την Προκυμαία, που είναι πολύ σοβαρό και κινδυνεύει να μας αφήσει με μια πρόχειρη περίφραξη τμήματος της έξω από το Τελωνείο, που σε λίγο θα… χορταριάσει.

Περιμένουμε άμεσα λύση στο πρόβλημα και προτρέπομε να διαβαστούν με προσοχή οι λεζάντες των φωτογραφιών, που ακολουθούν.

 

Υ.Γ.: Το… Πολυτεχνείο, ευχαριστεί πολύ τον… κορωνοϊό. Χωρίς αυτόν σιγά που θα του έδινε κανείς σημασία.

Αυτό επεκτείνεται σε όλο το μήκος του δρόμου. Η χάραξη φτάνει μέχρι την Νεωρείων και μπαίνει στο... Κάστρο
Αυτή ρωγμή είναι κάθετη με τον δρόμο
Και αυτή η ρωγμή είναι κάθετη αλλά έχει βυθιστεί και το οδόστρωμα
Άποψη δύτη. Αν δεί ο κόσμος... κάτω από την θάλασσα, δεν θα περάσει ξανά από εδώ ούτε... πεζός

Σχετικά Άρθρα