Οι… λωλάδες που μένουν όρθιες ή πως οι σωλήνες του… Ναγού έγιναν φωτιστικοί στύλοι!

Γιάννης Τζούμας
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 03/09/2019 - 19:27

Να σας πως την αλήθεια, όταν έγινα δέκτης της παρούσας φολκλόρ… παρανομίας, είπα ότι έκρυβε δόση υπερβολής, αλλά ευτυχώς δεν το εξέφρασα, μέχρι που είδα πως όντως, έγινε και αυτό, το οποίο σας καλώ να το μοιραστούμε.

Την εποχή λοιπόν των… συνοπτικών διαδικασιών, ας μην υπεισέλθομε σε λεπτομέρειες, θεωρήθηκε φυσιολογικό αντί να κάθονται οι σωλήνες του Ναγού, αυτή την ιστορία θα την πούμε άλλη φορά, να σηκωθούν… όρθιες και να γίνουν φωτιστικοί στύλοι, κατά την λογική όργανον το μπουζούκι, όργανον και ο Αστυφύλαξ, συνεπώς μπουζούκι το όργανον της τάξεως.

Σηκώθηκαν λοιπόν όρθιοι (!) τους άνοιξαν και… πορτάκια στη βάση, να υπάρχει πρόσβαση στο ηλεκτρικό ρεύμα, μιλάμε για… οργανωμένα πράγματα, τσουκάρισαν και στην κεφαλοσωλήνα δύο προβολείς και έτοιμος ο νυχτερινός φωτισμός των γηπέδων του Γυμνασίου Βροντάδου, γιατί το θέμα μας αυτόν αφορά και μάρτυρας μας οι σχετικές φωτογραφίες.

Έκτοτε παιδιά ήρθαν και έφυγαν, Καθηγητές το ίδιο, αλλά όπως αντιλαμβάνεστε έμειναν οι σωλήνες, οι οποίες επίσης λογικό είναι σάπιες και είναι θαύμα το πώς δεν έχουν σωριαστεί στο έδαφος, να πάρουν επιτέλους και την οριζόντια θέση για την οποία κατασκευάστηκαν.

Θεωρούμε απίθανο ένα τέτοιο θέμα να μην το έχουν επισημάνει οι Καθηγητές και η Διεύθυνση του Σχολείου, μάθαμε μάλιστα ότι το γνωρίζει και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, που πρώτον αποσύνδεσε το ρεύμα και δεύτερον εξετάζει την επικινδυνότητα τους, θεωρώντας ότι προς το παρόν το θέμα ξηλώματος δεν επείγει.

Μόνο που η ιστορία της μπασκέτας στοιχειώνει πλέον τα πάντα, ξαναγράψαμε ότι εν Χίω βρισκόμαστε στην μ.μπ. ( μετά μπασκέτας) εποχή, συνεπώς μάλλον θα πρέπει να μην εφησυχάσουμε

Επιπρόσθετα υπάρχει και άλλος πρακτικός λόγος. Προφανώς δεν υπήρχε πρόσβαση στην…κορυφή των σωλήνων και έτσι ότι καίγονταν δεν αντικαθίσταντο ή κουράζονταν οι προβολείς και… μαδούσαν.

Κοντολογίς τα επικίνδυνα αυτά σκούρια παλούκια, στέκουν πάνω από τα κεφάλια των παιδιών χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, εκτός από το να περιμένουμε να… πέσουν!

Εν αναμονή των αυτονοήτων ενεργειών του Δήμου.

 

Υ.Γ. Σπυριδούλα Σταυράτη ενταύθα.

Κυρία Εισαγγελέας από το ίδιο… υλικό, τις σωλήνες δηλαδή μεταφοράς του νερού του Ναγού, είναι φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου το ανοικτό Θέατρο Καστρομηνά. Τα υπόλοιπα δικά σας…

 

Σχετικά Άρθρα