Ζωγραφήστε… εδώ το Αεροδρόμιο να το δεί ο Πρωθυπουργός

Γιάννης Τζούμας
Τρί, 07/05/2024 - 07:21

Νομίζετε δεν προλαβαίνετε; Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης έχετε δυό γεμάτα 24ωρα. Εδώ ο Σημίτης… ζωγράφιζε το μετρό του Αιγαίου, τι στο καλό εσείς μια επέκταση δεν μπορείτε να σκιτσάρετε;

Αν πάντως δεν το έχετε σκεφθεί δυστυχώς ο Πρωθυπουργός θα δεί αυτή την εικόνα. Βλέπετε θα ρθεί μούχρωμα, την ώρα που οι Έλληνες έχουμε… μεσάνυχτα αφού με βάση τους ημιμαθείς των Αθηνών, που εννοείται παπαγαλίζομε, από τις 12 το μεσημέρι χαιρετιόμαστε λέγοντας «Καλησπέρα». Ακόμα και ο Πρωθυπουργός, που είναι καλός χρήστης και της Ελληνικής, αναφέρεται μονίμως σε «πρώτη προτεραιότητα» αφού προφανώς κανείς δεν του έχει επισημάνει ότι αφού είναι προτεραιότητα, πρώτη είναι η αφιλότιμη.

Ανεξαρτήτως όμως σωστής χρήσης της Ελληνικής, εδώ κύριε Πρωθυπουργέ προτεραιότητα είναι η ΕΠΕΚΤΑΣΗ του Αεροδρομίου, εδώ που προτείνομε να γίνει το «μακέτο». Ξέρετε το έργο το έχει εγκαταλείψει η Κυβέρνηση σας εδώ και ένα χρόνο εγκαθιστώντας ένα εργολάβο, που ψάχνει να βρεί στην πεδινή αλά Θεσσαλία Χίο… πέτρες.

Ερχόμενος λοιπόν στο «αποστειρωμένο περιβάλλον» που θα σας παρουσιάσουν τα Κομματικά σας στελέχη, να ξέρετε ότι είσαστε ως Κυβέρνηση εκτεθειμένοι στο θέμα της επέκτασης του Αεροδρομίου, και το πρόβλημα δεν είναι ότι γελάνε και οι πέτρες, γελάει ως και ο… Κασσελάκης.

Το βράδυ της Πέμπτης, όπως θα απολαμβάνετε την βόλτα σας στην Προκυμαία, δείτε απέναντι την Αίθουσα αφίξεων εξωτερικού, θα αναφερθείτε σε αυτήν διότι δικαίως θα μιλήσετε για την θετικότητα για την τοπική μας οικονομία της Βίζας, και επειδή καλύτερα είναι να μην την δείτε… μέρα, καλά είναι να γνωρίζετε ότι εδώ και δυό χρόνια φτιάχνετε νέα Αίθουσα, αλλά ακόμα βρισκόμαστε στην οικοδομική άδεια.

Στη συνέχεια αφού συνομιλήσετε με την νεολαία στις Καφετέριες λογικά θα πάτε για ύπνο. Λάθος, γιατί η νεολαία βγαίνει από τις δύο και μετά. Το πρωί… κοιμάται και οι ντόπιοι ψάχνουν εργατικό δυναμικό στην ΒΙΑΛ, εκεί ξέρετε που έχουμε ένα ΑΝΟΙΧΤΟ ανεξέλεγκτο κέντρο Μεταναστών, διότι στο ΚΛΕΙΣΤΟ κάνατε παλαιότερα τόσο καλό χειρισμό, που και σε μας και στους γείτονες Μυτιληνιούς, μας στείλατε τους… Χούλιγκανς των ΜΑΤ να μας συνετίσουν.

Το πρωϊ της Παρασκευής όπως θα πάτε στο Στρατόπεδο Γκιάλα, μια πόρτα είναι, ζητήστε να σας ξεναγήσουν στις εργασίες ανέγερσης του Δικαστικού Μεγάρου. Δεν θα δυσκολευτείτε γιατί μόνος σας θα είσθε. Στο παρόν έργο, που επίσης δεσμεύτηκε να παραδώσει η Κυβέρνηση σας, έχει να πατήσει άνθρωπος στο εργοτάξιο, τουλάχιστον ένα εξάμηνο.

Τέλος μετά την ομιλία σας στο ΡΟΔΙ ζητήστε να ξεδιψάσετε με ένα ποτήρι νερό από το Φράγμα Κόρης το γεφύρι. Ξέρετε, αυτό που σχεδιάστηκε από τον πολυχρονεμένο Σουλτάνο μας Αμπντούλ Χαμίτ τον Β’ και που μέχρι σήμερα παρά τους καμιά δεκαριά θεμέλιους λίθους του ΠΑΣΟΚ, που δεν «πρόκανε» και θέλει να μας ξανά σώσει, ούτε εσείς καταφέρατε να ολοκληρώσετε.

 

Υ.Γ: Eυχόμαστε για την καλή σας υγεία, γιατί αν χρειαστείτε ας πούμε στο Νοσοκομείο μας μια Μαγνητική Τομογραφία, θα είσθε ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που θα μεταφερθεί για διαγνωστικές εξετάσεις στην… Σμύρνη.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα