1ο Authentic Talks με παρουσιάστρια την Κέλλυ Λουφάκη

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ 39ου ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 16/11/2022 - 10:27
1ο Authentic Talks με παρουσιάστρια την Κέλλυ Λουφάκη

Την κεντρική εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ με αφορμή τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας παρουσίασε η χιώτισσα παρολυμπιονίκης Κέλλυ Λουφάκη την Παρασκευή το βράδυ 11/11/22 στον 8ο όροφο του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στην εντυπωσιακή αίθουσα «Φάρος».

Παρόντες η ελίτ του Στίβου το παρελθόν το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού αλλά και του Ευρωπαϊκού Μαραθωνίου, του «υπεραγώνα» όπως έχει χαρακτηριστεί.

Το 1ο Authentic Talks ήταν μια συρραφή από βιωματικές ιστορίες, αφηγήσεις, μνήμες που κάποτε μπορεί να έμεναν προσεκτικά κρυμμένες, όμως, σήμερα είναι αναμνήσεις που δίνουν κίνητρο σε πολλούς ανθρώπους ώστε να κάνουν μια νέα αρχή.

Επτά προσωπικότητες, η πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, ο πρωταθλητής του μαραθωνίου Παναγιώτης Καραΐσκος και η μάχη του με την απεξάρτηση από τις ουσίες, ο Λουτσιάνο Καστελίνι, μέσα από τον οργανισμό της UNICEF, η αμερικανίδα διατροφολόγος των επωνύμων  Άντζι Κασάμπι, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS) Πάκο Μποράο, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του RunChez Running League Κάρλο Καπάλμπο, το στέλεχος της Microsoft Καρίνα Περέιρα, επτά άνθρωποι που ο καθένας στον τομέα του κατάφερε εύκολα ή δύσκολα, με επιμονή και προσπάθεια να πετύχει στόχους του και να εκπληρώσει τα όνειρά του.

Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα δήλωσε: “Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, ευχαριστώ τους σημερινούς μας ομιλητές. Ευχαριστώ την κ. Ανδριοπούλου που μας τιμά και μας φιλοξενεί σήμερα στον όμορφο αυτό χώρο, αλλά και την παραολυμπιονίκη μας Κέλλυ Λουφάκη που δέχθηκε να παρουσιάσει αυτή την εκδήλωση”.

Παρόντες επίσης ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης, ο ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης αλλά και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου, Κώστας Τριαντάφυλλος.

1ο Authentic Talks με παρουσιάστρια την Κέλλυ Λουφάκη
1ο Authentic Talks με παρουσιάστρια την Κέλλυ Λουφάκη

Σχετικά Άρθρα