290 μαθητές στους αγώνες στίβου Δημοτικών σχολείων

Παρ, 09/06/2023 - 16:01

Πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, οι αγώνες στίβου Δημοτικών σχολείων Ν. Χίου σχολικού έτους 2022-2023. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου - Σάμου και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Χίου και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Χίου.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 290 μαθητές και μαθήτριες από 28 σχολικές μονάδες του Νομού μας, σε 12 αγωνίσματα και 2 αγωνίσματα ΑμεΑ, ενώ τους παρακολούθησαν  Διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά. 

Εκ μέρους των διοργανωτών, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την συνεργασία, στους Διευθύντριες-ντές των σχολικών μονάδων και τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής της Α/θμιας Εκπ/σης Χίου, τους κριτές του Συνδέσμου κριτών Στίβου, και τους εθελοντές- φίλους του Αθλήματος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στους Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής, για την συνεργασία αλλά και την βοήθεια που προσέφεραν -κατά την διάρκεια των αγώνων- στο έργο της κρίσης και την καθοριστική συμβολή τους, στην διεκπεραίωση των αγώνων. Η συνδρομή τους ήταν πραγματικά πολύτιμη.

* Τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων αναγράφονται στα συνημμένα αρχεία 

 

Σχετικά Άρθρα