
Μπορεί να μην κατάφερε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, αλλά δεν είναι και μικρή επιτυχία για τον Χριστόφορο Μερούση, τον αθλητή του Φ.Ο. Βροντάδου, η 2η και πάλι θέση στο Πανελλήνιο Πρωτ/μα Μαραθωνίου Δρόμου, που διεξάγεται ταυτόχρονα με τον διεθνή αυθεντικό Μαραθώνιο των Αθηνών.
Ο χιώτης αθλητής τερμάτισε σε 2 ώρες 23 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε ο Κώστας Γκελαούζος που κατετάγη 7ος στο σύνολο, καθώς τερμάτισε σε 2:21.54, ενώ τρίτος (9ος στο σύνολο) ο Παναγιώτης Καραΐσκος (2:23.53).
Στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, ποιυ θεωρείται από τους πιο δύσκολους μαραθωνίους στον κόσμο, στους άνδρες, πρώτευσε ο κενυάτης Μπρίμιμ Μισόι, καλύπτοντας την απόσταση των 42.195 μέτρων σε δύο ώρες 10 λεπτά και 56 δεύτερα, ενώ στις γυναίκες πρώτη έκοψε το νήμα του τερματισμού η συμπατριώτισσά του, Σέλμιθ Μουριούκι με επίδοση 2:36.46.







































