Χίος, Παρασκευή 5 Ιουνίου

Αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΝΟΧ & ΠΕΚΕΒ

ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚ, ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΣΤΑ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ Α' ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 07/11/2019 - 10:35
Tο σκουφάκι του τερματοφύλακα του Ν.Ο. Χίου, Αδαμαντίου Μαντή, ήταν εκεί, στον πάγκο της ομάδας του

Δεν κατάφεραν και οι δύο χιώτικες ομάδες, ΝΟΧ/Astra Airlines & ΠΕΚΕΒ, να προκριθούν στη β' φάση του Κυπέλλου Ανδρών στο πόλο. Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, παίζοντας και οι δύο εκτός έδρας έχασαν από τους αντιπάλους τους και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού. Τα παιχνίδια έγιναν στη σκιά του θανάτου του Αδαμαντίου Μαντή και σε όλα κρατήθηκε στην έναρξή τους ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου τερματοφύλακα του Ν.Ο. Χίου.

Η ΠΕΚΕΒ, που για πρώτη φορά στην ιστορία της πήρε μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας, πήγε στη Θεσσαλονίκη με 10 πολίστες και έχασε από τον ΠΑΟΚ με 20-7, αποκομίζοντας όμως χρήσιμες εμπειρίες, ενόψει της συμμετοχής της σε λίγες μέρες -επίσης για πρώτη φορά- στην Α2 πόλο των Ανδρών. Στη μνήμη του Μαντή δεν χρησιμοποίησε το σκουφάκι με το Νο 1.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-1, 7-1, 4-3.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Αντιβαλίδης, Λέκιτς, Προσινικλής Ν., Σγουρίδης 1, Κεχαλάρης 6, Καλαϊτζής 4, Παυλίδης 1, Παπάκος 4, Προσινικλής Π., Μπλάζεβιτς 2, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Βοζίκης 2, Παπαδόπουλος.

ΠΕΚΕΒ (Γιώργος Μπελέγρης): Σωτηριανός Ν. 1, Σωτηριανός Γ., Βορριάς 1, Αραβανής Β. 2, Σωτηράκης, Σπυριδάκης, Γάφος, Καραβάς, Κώστας 3, Παγούδης.

Διαιτητές: Καρούλης, Μονιούδης

Στα Χανιά, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επιβλήθηκε με σκορ 13-11, σε ένα παιχνίδι ανοικτό και άκρως ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη. Ο ΝΟΧ/ΑΝΕΚ LINES παρουσιάστηκε πιο ουσιαστικός, καταφέρνοντας να πάρει την πρόκριση από το νοκ άτουτ παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-4, 2-2, 4-3

Ν.Ο Χανίων/ΑΝΕΚ Lines (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Μανιουδάκης 1, Νάστραν, Αγιωργούσης 3, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης, Βολτυράκης 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Τριποδάκης, Φωκάς.

Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Μιμίδης Στ., Μιμίδης Μιχ. 1, Μπερτόλης 1, Παππάς, Κουλιεράκης 5, Κανδιόγλου 1, Κουρλιάφτης 2, Ντούλος, Καρακούρος, Γκίλλας 1.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε τα αποτελέσματα:

Ν.Ο. Πατρών – Ολυμπιακός 2-19 (0-4, 0-4, 1-6, 1-5)

Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου – Ν.Ο. Λάρισας 11-4 (4-0, 1-1, 2-2, 4-1)

Ν.Ο. Βουλιαγμένης – Απόλλων Σμύρνης 5-6 (3-1, 0-2, 2-1, 0-2)

Γ.Σ. Περιστερίου – ΑΝΟ Γλυφάδας 14-7 (4-2, 2-2, 4-1, 4-2)

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 12-5 (1-1, 1-0, 4-2, 6-2)

Υδραϊκός – Α.Ε. Χαϊδαρίου 14-7 (5-0, 4-1, 2-2, 3-4)

ΑΕΚ – Εθνικός Πειραιώς 8-9 (2-2, 0-3, 2-2, 4-2)

Στην επόμενη φάση, που θα γίνει στις 29 Ιανουαρίου 2010, προκρίθηκαν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου, Ν.Ο. Χανίων, Απόλλων Σμύρνης, Γ.Σ. Περιστερίου, Πανιώνιος, Υδραϊκός και Εθνικός. Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 13/11/19, 11:00 π.μ. στα γραφεία της ΚΟΕ.

Η ομάδα της ΠΕΚΕΒ που ανέβηκε στην Α2 πόλο των Ανδρών

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Δευ, 25/05/2020 - 08:03
Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες

Από σήμερα Δευτέρα 25-5-20 οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων  για τους αθλούμενους πολίτες αλλά και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπής της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, επεσήμανε:

«Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες. Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη».

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη διεύθυνση:https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf,  όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες